De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Soeder x SWISS

Soeder × SWISS: een fris alpenbriesje aan boord van SWISS met de exclusieve geur “Alpine Valley” (“Alpenweide”).

Vanaf half mei 2024 kunnen passagiers van SWISS genieten van onze nieuwe kenmerkende geur “Alpine Valley”, ontwikkeld en exclusief gecreëerd in samenwerking met Soeder. De nieuwe geur vangt de subtiele en frisse essentie van de Zwitserse Alpen en brengt een gevoel van thuis en comfort aan boord van uw vlucht. In eerste instantie zullen de handlotion, gezichtsspray en gezichtscrème aan boord de nieuwe geur “Alpine Valley” dragen.

  

Voor een gevoel van thuiskomen nog voordat u landt, of voor een dierbare herinnering die herleeft na het opstijgen: onze nieuwe kenmerkende geur “Alpine Valley”, ontwikkeld in samenwerking met Soeder, voert uw gedachten naar het hart van Zwitserland. De nieuwe geur, een combinatie van aromatische lariks, een fris alpenbriesje en een levendige mix van citrusnoten en geurige kruiden, brengt de rust van de Zwitserse Alpen aan boord van uw SWISS vlucht. U hoeft alleen maar uw ogen te sluiten en diep adem te halen.

 

In eerste instantie kunnen passagiers op alle langeafstandsvluchten in SWISS Economy, SWISS Premium Economy en SWISS Business van de geur genieten dankzij de handlotion en gezichtsspray in de toiletten. Passagiers in SWISS Business ontvangen een extra gezichtscrème. Op korteafstandsvluchten zijn de handlotion en gezichtsspray ook beschikbaar voor onze passagiers in SWISS Business. In de toekomst zal deze exclusieve geur onder andere worden uitgebreid naar onze zeep aan boord van alle SWISS-vluchten.