De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

SWISS eSIM

Blijf overal waar u gaat verbonden met SWISS eSIM.

In het buitenland een bijkomende telefonieprovider gebruiken zonder uw gebruikelijke simkaart te veranderen: dat kan met de SWISS eSIM. Verkrijg toegang tot de beste plaatselijke providers van mobiele telefonie in meer dan 150 landen en vermijd tegelijkertijd het betalen van hoge roamingtoeslagen. 

 

Na het kopen van het dataplan van uw keuze op swiss.com/esim kunt u het gewoon met een QR-code downloaden op uw smartphone. Na het afronden van de installatie kunt u op elk moment vrij kiezen welke eSIM actief moet zijn, uw gebruikelijke kaart of de kaart voor het buitenland. U hoeft uw simkaart dus niet langer fysiek te vervangen en uw gebruikelijke abonnement voor mobiele telefonie blijft actief. 

 

De SWISS eSIM kan worden opgeladen en gebruikt tot twaalf maanden na het eerste gebruik. Er is ook een optie om data te kopen voor gezinsleden en alle SWISS eSIMs in een account te beheren.

 

De meeste moderne smartphones ondersteunen de optie van eSIM.