De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Nieuw van Zürich naar Seoul – en nog frequenter naar Europese bestemmingen

Vluchttabel voor de zomer van 2024: SWISS vliegt nu van Zürich naar de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul, en ook naar Londen Gatwick en Bremen. Nieuwe vluchten van Genève naar de Scandinavische steden Oslo, Stockholm en Kopenhagen.

We zijn erg blij met de laatste aanwinst in ons vluchtschema vanuit Zürich voor de zomer van 2024: de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul. Deze zomer vliegt u ook met ons van Zürich naar Londen Gatwick en Bremen, en van Genève naar de Scandinavische steden Oslo, Stockholm en Kopenhagen.

 

Nieuw: rechtstreeks naar Seoul

Zuid-Korea wordt steeds populairder, niet in de laatste plaats door populaire series op Netflix, K-popmuziek en natuurlijk door de heerlijke en diverse keuken. Alleen in Seoul vinden bezoekers allerhande bezienswaardigheden, zoals vijf koninklijke paleizen, waaronder Changdeokgung, alom bekend werelderfgoed van de UNESCO. Het Dongdaemun Design Plaza, waarvan de vorm doet denken aan een ruimteschip, is bijna futuristisch. Ook natuurliefhebbers vinden er vast iets van hun gading: wandelen in een van de 22 nationale parken, surfen aan de oostkust van het schiereiland of snorkelen op het eiland Jeju.

 

Samen met onze nieuwe langeafstandsbestemmingen Washington D.C. (vanaf 28 maart) en Toronto is Seoul (vanaf 10 mei) onze Aziatische topper dit jaar. Vanaf 07 mei 2024 verbinden we Zürich met de stad van de contrasten met drie wekelijkse vluchten met een Airbus A340. Boeken kan vanaf nu.

 

Andere hoogtepunten vanuit Zürich en Genève

Naast Cluj-Napoca (vanaf 28 maart) en Košice (vanaf 27 maart), vliegen we deze zomer ook naar Londen Gatwick (vanaf 02 april), als onze derde luchthaven in de Engelse hoofdstad, en de Hanzestad Bremen in het noorden van Duitsland. We bieden u ook een frequentere verbinding met andere Europese steden, zoals Kopenhagen, Vilnius, Madrid, Alicante, Napels en Venetië.

 

Er zijn ook nog andere aanbiedingen voor u vanuit Genève: tijdens de zomer verhogen we ook de vluchtfrequentie naar Athene, Brindisi, Brussel, Catania, Malaga, Palma en Valencia. Bovendien voegen we de Noorse hoofdstad Oslo bij de andere bestemmingen in Scandinavië, Kopenhagen en Stockholm.

 

Alle bestemmingen voor de zomer van 2024 zijn nu beschikbaar voor boeking.

 

Het zomertijdschema voor 2024 is geldig van 31 maart tot en met 26 oktober 2024. Tijdens het komende zomerseizoen brengen we u vanuit Zürich en Genève naar in totaal 114 bestemmingen. Er zijn vanuit Zürich 67 Europese en 25 intercontinentale bestemmingen om uit te kiezen, en vanuit Genève bieden we 40 korteafstandsbestemmingen naast de langeafstandsbestemming New York.