De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Actueel veiligheidsadvies

Er doen momenteel verschillende phishing e-mails de ronde met Miles & More als zogenaamde afzender. Vertrouw deze e-mails niet; ze werden niet verzonden door Lufthansa of Miles & More. Gelieve geen persoonsgegevens door te geven als u zo een e-mail ontvangt, klik niet op hyperlinks en open ook geen bijlagen. Meer informatie over phishing

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Exclusief en in beperkte oplage: Lufthansa onderzetters gemaakt van gerecycleerd vliegtuigmateriaal

Inflight shopping

De Lufthansa onderzetters (afmetingen: (b x h x d): 9,5 x 9,5 x 0,3 cm) van de A320 QH Aircraft Coaster-collectie zijn werkelijk uniek. Elke onderzetter is met de hand gemaakt van gerecycleerd vliegtuigmateriaal (aluminium). Het product kan dan ook krassen, deuken of gebruikssporen vertonen en getuigt zo van het lange gebruik van het vliegtuig waaruit het materiaal gerecycleerd is.

 

De Upcycling Collection is verkrijgbaar in twee kleurvarianten, met blauwe of witte lak, en kan tot eind juli exclusief in de Lufthansa Inflight Shopping ook met Miles & More award Miles worden betaald. Het is ook mogelijk om Miles & More award Miles en kredietkaartbetaling te combineren via Cash & Miles.

 

Zolang de voorraad strekt. Vraag het personeel aan boord van uw Lufthansa langeafstandsvlucht gewoon naar de beschikbaarheid.