We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Green Fares: reis duurzamer in Europa en verzamel extra Miles

Duurzamer vliegen wordt makkelijker dan ooit 

Green Fares: reis duurzamer in Europa en verzamel extra Miles

Lufthansa Group Airlines maakt duurzamer vliegen nog makkelijker door de Green Fares direct in het boekingsproces aan te bieden voor Europese vluchten van de Lufthansa Group in zowel Economy als Business Class.

 

De tarieven Economy Green en Business Green bieden reizigers van Lufthansa Group Airlines de kans om duurzamer te vliegen door de aankoop van Sustainable Aviation Fuel (vermindert 20% van de individuele CO₂-uitstoot) en een bijdrage aan hoogwaardige klimaatprojecten ter compensatie van de resterende CO₂-uitstoot ten bedrage van de individueel getraceerde CO₂-uitstoot (compensatie van 80% van de individuele CO₂-uitstoot). De Green Fares omvatten ook extra 20% status en award Miles.

 

Bij het boeken van uw Europese vluchten met Austrian Airlines, Brussels Airlines, Lufthansa, SWISS, Air Dolomiti, Edelweiss* en Eurowings Discover, kiest u gewoon de Green Fares en reist u duurzamer.

#MakeChangeFly

 

*Voor vluchten met Edelweiss gelden speciale voorwaarden: Green Fares zijn enkel beschikbaar op bepaalde LX-code-sharevluchten in de reeks LX8000-LX8499 (uitgevoerd door Edelweiss), voor zover deze vluchten rechtstreeks bij SWISS werden geboekt onder het LX-vluchtnummer.