We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

‘THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus’ wint voor het vierde jaar op rij 'Europe's leading airline lounge'

Voor het vierde jaar op rij is THE LOFT op Brussels Airport - gecreëerd en gemanaged door Brussels Airlines en Lexus - uitgeroepen tot 'Europe's Leading Airline Lounge' op de prestigieuze World Travel Awards. THE LOFT werd tot winnaar gestemd door zowel loungegasten als professionals uit de reisindustrie.

THE LOFT lounge brussels airlines world travel awards

THE LOFT, een uniek loungeconcept waarbij reizigers comfort, technologie en design ervaren met een mix van 'Belgitude' en Japanse gastvrijheid, wint de prijs al voor het vierde jaar op rij.

 

Op een oppervlakte van meer dan 2.000 m² biedt THE LOFT plaats aan maximaal 500 gasten. De lounge is verdeeld in zones met verschillende sferen en functies, waaronder een centrale bar, zitzones en een break-out ruimte die ideaal is voor wie onderweg wil werken.

 

Loungegasten kunnen genieten van een veelheid aan faciliteiten om hun bezoek ontspannen en aangenaam te maken en kunnen zich onderdompelen in de wereld van Lexus. Ze worden uitgenodigd om te genieten van Belgische delicatessen met een masterclass onder leiding van een Neuhaus maître chocolatier. Of zich ontspannen in één van de SPA Grohe douchesuites, slaapruimtes met sterrenhemel en LS Shiatsu-effect massagestoelen. Bekroonde kunst- en designelementen van Lexus, waaronder een Lexus Boardroom met zijn Mark Levison® audiosysteem maken de ervaring compleet.

 

 

Ontdek THE LOFT