We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Brussels Airlines krijgt viersterrenrating van APEX

Tijdens een virtuele prijsuitreiking van de Airline Passenger Experience Association (APEX) op 09.12.2020 ontving Brussels Airlines een viersterrenrating voor 2021 in de categorie “grote luctvaartmaatschappij”. De APEX Official Airline Rating is gebaseerd op de feedback van passagiers en de inzichten die zijn verzameld door het partnerschap van APEX met TripIt.

Brussels Airlines receives 2021 Four Star Rating by APEX

*Deze foto werd genomen voor de coronamaatregelen

APEX is een non-profit ledenorganisatie die zich toelegt op het verbeteren van de passagierservaring van luchtvaartmaatschappijen en kent jaarlijks vier en vijf sterren toe aan luchtvaartmaatschappijen in vier categorieën: wereldwijde luchtvaartmaatschappijen, grote luchtvaartmaatschappijen, regionale luchtvaartmaatschappijen en low-cost maatschappijen. Tussen 1 juli 2019 en 30 juni 2020 werden meer dan een miljoen vluchten van bijna 600 luchtvaartmaatschappijen uit de hele wereld beoordeeld door passagiers. Eerst kenden de passagiers hun algemene vluchtervaring van één tot vijf sterren toe. Vervolgens kregen de passagiers de mogelijkheid om anoniem te beoordelen in vijf subcategorieën: zitcomfort, cabineservice, eten en drinken, entertainment en Wi-Fi. Als gevolg daarvan kreeg Brussels Airlines een viersterrenrating voor grote luchtvaartmaatschappijen voor 2021.

Meer informatie over de APEX-ratings: https://apex.aero/awards/official-airline-ratings/