ufuwbcquasdwyyctawdw

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Premium Economy Class

De nieuwe Premium Economy Class van Brussels Airlines, relax van kop tot teen.

BEL redpushnewclass Key Visual 1910

In onze nieuwe, afzonderlijke Premium Economy Class, ontspant u de hele reis lang. Alles draait om comfort, persoonlijke ruimte en gastvrijheid in onze Premium Economy Class cabine.

 

In een exclusieve en afzonderlijke cabine met slechts 21 stoelen staat Premium Economy Class garant voor heerlijk ontspannen aan boord. Zo biedt elke premium stoel 23 % meer beenruimte, kunnen passagiers 56 % verder naar achteren leunen dan in Economy Class en hebben ze een bredere armleuning. Daarnaast is er meer dan voldoende ruimte om tijdschriften en al uw persoonlijke spullen op te bergen en vind u er stopcontacten voor elektrische toestellen, een brede klaptafel om aan te werken en een 13,3” HD-scherm voor uren entertainment. Elke premium stoel is ook voorzien van een luxueuze bekleding voor zelfs nog meer comfort.

 


Premium Economy Class is al beschikbaar op al onze vluchten naar Noord-Amerika en een deel van ons Afrikaans netwerk, en zal geleidelijk geïntroduceerd worden op al onze langeafstandsbestemmingen.

 

Klik hier om meer te weten over onze nieuwe Premium Economy Class.

ufuwbcquasdwyyctawdw