De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Betaal taksen, toeslagen en extra kosten van de luchtvaartmaatschappij met award Miles

Mannen in kostuum wachten aan de gate – Gebruik Miles voor taksen, toeslagen en extra kosten van de luchtvaartmaatschappij

Gebruik uw award Miles voor taksen, toeslagen en extra kosten van nationale of internationale luchtvaartmaatschappijen en vlieg zonder extra betalingen. Voor een standaardtarief van 15.000 Miles bespaart u de extra kosten bij uw vluchtaward op vluchten binnen Europa in Economy of Business Class. 

Uw vlucht boeken zonder extra betalingen

Wanneer u een vluchtaward boekt kunt u een standaardtarief van 15.000 award Miles gebruiken voor taksen, toeslagen en extra kosten van de luchtvaartmaatschappij.

Zo werkt het

1.

Log in met uw Miles & More-profiel en klik op het tegeltje voor boeking van een vluchtaward.

2.

Geef uw vluchtroute en reisdata in en klik op “Vluchten zoeken”. De aantrekkelijkste aanbiedingen worden getoond.

3.

Kies heen- en terugvluchten en klik op ‘volgende’ om naar uw winkelwagentje te gaan.

4.

Geef de passagiersgegevens in en klik op ‘volgende’ om te betalen. Kies “Award Miles” als uw betaalmethode voor taksen, toeslagen en extra kosten.

5.

Boek en betaal uw vluchtaward.

Goed om te weten

Dit is beschikbaar voor alle awardvluchten die worden aangeboden door Miles & More-luchtvaartpartners binnen de Europese regio1.

Dit is een onbeperkt aanbod, beschikbaar voor vluchten binnen de Europese regio en ook geldig voor aansluitende vluchten.

Bijvoorbeeld: u boekt een awardvlucht vanuit Frankfurt naar Barcelona in Business Class en wisselt daarvoor 50.000 Miles in. U hoeft geen extra betaling te doen als u nog 15.000 Miles extra oplegt. U vliegt nu in totaal voor 65.000 Miles.

1

Niet beschikbaar voor Miles & More-leden in Polen.