ufuwbcquasdwyyctawdw

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

3 Regions vluchtaward – voor reizen met tussenlanding

Wanneer u een vluchtaward wenst waarbij u binnen een derde regio kunt overstappen, kunt u een 3 regio-vluchtaward reserveren. U kunt deze tussenstop gebruiken voor een langer verblijf. Daarvoor zijn in veel gevallen in vergelijking met twee reguliere vluchtawards minder award Miles nodig.
De regio’s kunt u vinden in de landentabellen op pagina 2 van de Star-Alliance vluchtawardtabel.

Een eenvoudig voorbeeld: U start in New York (JFK), geniet van een verblijf in Frankfurt (FRA) en vliegt aansluitend verder naar Bangkok (BKK). Regio 1 is de startregio (Noord-Amerika), regio 2 is de tussenlandingsregio (Europa) en regio 3 is de bestemmingsregio (Zuidoost-Azië). Met de 3-regio-vluchtaward bespaart u in vergelijking met reguliere vluchtawards in de Economy Class op deze reis 40.000-M-. Want u hoeft slechts 100.000-M- in te wisselen in vergelijking met 140.000-M-voor twee reguliere vluchtawards.

Uw voordelen

  • Gebruik de vluchtaanbiedingen van bijna alle Miles & More luchtvaartpartners.

  • Voor de 3-regio-vluchtaward hoeft u in vergelijking met reguliere vluchtawards in bepaalde gevallen duidelijk minder award Miles in te wisselen.

  • Heen- en terugvlucht kunnen ook verschillende regio’s omvatten.

Zoveel award Miles heeft u nodig voor de 3-regio-vluchtaward

 

Reisklasse Award Miles
Economy 100.000-m-
Premium Economy   140.000-m-
Business
185.000-m-
First Class 290.000-m-

 

 

Zo boekt u deze award

Voor veel regio’s kunt u de 3-regio-vluchtaward ook online boeken. Als boeken online niet mogelijk is kunt u contact opnemen met uw lokale Miles & More serviceteam.