ufuwbcquasdwyyctawdw

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Bijzondere vluchtawards - zodat u uw Miles optimaal kunt inzetten

Vaak past een eenvoudige vluchtaward voor de heen- en terugreis niet perfect bij uw reisplannen - in dit geval bieden wij u de mogelijkheid om award Miles om te wisselen voor bijzondere vluchtawards. Als u bijvoorbeeld een wereldreis plant of met kinderen wilt reizen bent u hier aan het juiste adres.

Vluchtaward voor een enkele reis

Reguliere vluchtawards omvatten altijd een heen- en terugreis. De vluchtaward voor een enkele reis biedt u de mogelijkheid om slechts één richting te vliegen en daarvoor slechts 50% van de award Miles van een reguliere vluchtaward in te zetten.

Vluchtawards voor kinderen

Kinderen in de leeftijd van 2 tot 11 jaar vliegen voordeliger. Als u een vluchtaward voor een kind boekt dan kost u dat bij bepaalde maatschappijen slechts 75% van de benodigde hoeveelheid award Miles.

3 Regions vluchtaward

Als u een vluchtaward wenst waarbij u een tussenstop kunt gebruiken voor een langer verblijf, dan heeft u de mogelijkheid de 3 Regions-vluchtaward te boeken.

Round the World-vluchtaward

Vlieg met uw Miles helemaal de wereld rond. De Star Alliance Round the World-vluchtaward maakt een reis rond de wereld mogelijk.