De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Met de vluchtaward voor een enkele reis kan u één richting van de reis afleggen voor de helft van het aantal Miles

Koppel dat aan het knuffelen is - speciale vluchtawards: Vluchtaward voor een enkele reis

Als u alleen tot daar wilt geraken, en niet meer terug: Met de vluchtaward voor een enkele reis kan u ervoor kiezen om award Miles in te wisselen voor een enkele reis. Daarvoor heeft u maar 50% nodig van het aantal award Miles die worden aangerekend voor een standaard vluchtaward die bestaat uit een heen- en terugvlucht. 

Boek een vluchtaward voor een enkele reis

U kan online een vluchtaward voor een enkele reis boeken voor vluchten uitgevoerd door vele luchtvaartmaatschappijen.

Zo werkt het

1.

Kies uw enkele reis in Economy, Premium Economy, Business Class of zelfs First Class bij één van de deelnemende luchtvaartmaatschappijen.

2.

Wissel uw award Miles in voor het vliegtuigticket.

3.

De award Miles worden automatisch afgeschreven van uw Miles-rekening.

Als u een vluchtaward voor een enkele reis niet online kan boeken bij de luchtvaartmaatschappij van uw voorkeur, neem dan contact op met uw plaatselijke Miles & More Service Team.

Goed om te weten

U kan ook een vluchtaward voor een enkele reis boeken voor Eurowings via eurowings.com/mam

Voor een vluchtaward voor een enkele reis vanuit Europa naar Zuid-Afrika in Economy Class heeft u bijvoorbeeld maar 30.000 award Miles nodig in plaats van 60.000, of 15.000 Miles in plaats van 30.000 voor een vlucht binnen Duitsland.