De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Fly & Save - hier vindt u ons bijzonder voordelige vluchtaward aanbod vanaf 15.000 award Miles

Met de vluchtawards Early Bird, Miles aanbiedingen en Fly Smart kunt u vluchten boeken voor lagere Miles-bedragen. Of u nu op korte termijn wilt vliegen of langer vooruit boekt - hier vindt u het passende aanbod voor uw reisplannen.

Koppel met hun koffers op de luchthaven - Fly & Save: Early Bird vluchtaward

Early Bird vluchtaward

Langer vooruit boeken: Boek meer dan 30 dagen van tevoren uw vlucht in de Economy Class en profiteer van een korting tot 65% op de reguliere aantallen Miles.

Skyline van een grote stad - Fly & Save: Miles aanbieding

Miles aanbieding

Laat u inspireren en bespaar: Laat u informeren over het maandelijks wisselende aanbod van Economy, Premium Economy en Business Class vanaf 15.000 award Miles en bespaar 50% en meer.1

1

Voor enkele bestemmingen met Miles aanbiedingen bestaat er gedeeltelijk geen dagelijks aanbod met vluchten, vooral naar toeristische bestemmingen met geselecteerde maatschappijen zoals Eurowings. Let erop dat Miles aanbiedingen met geselecteerde maatschappijen enkel aangeboden worden voor rechtstreekse vluchten.

Vrouw kijkt op haar mobiele telefoon op de luchthaven - Fly & Save: Fly Smart

Fly Smart

Op korte termijn vliegen en besparen: Boek niet eerder dan 14 en uiterlijk 2 dagen voor vertrek uw vliegticket in de Economy of Business Class met uw award Miles en bespaar tot 50%