De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Reis goedkoper dankzij de vluchtbeloning voor kinderen

Kind zit op de schouders van een man - speciale vluchtawards: Vluchtbeloningen voor kinderen

Geniet met het hele gezin meteen al vanaf het begin van uw reis. U kan al genieten van de voordelen van vluchtbeloningen voor kinderen vanaf het moment dat u uw vlucht boekt. Als uw kinderen jonger zijn dan 11 jaar, bespaart u 25% van de award Miles per ticket. Baby’s en peuters tot 2 jaar oud reizen zelfs gratis als ze geen eigen zitplaats nodig hebben. Er worden in dat geval alleen taksen, heffingen en luchtvervoerskosten in rekening gebracht.

En dat is niet alles. Kinderen van twee jaar en ouder kunnen zelf Miles verzamelen met Miles & More. Registreer ze gewoon bij JetFriends en ze zijn vertrokken.

Boek een vluchtbeloning voor kinderen

Bij de volgende luchtvaartmaatschappijen kan u een voordelige vluchtbeloning voor kinderen boeken voor kinderen tussen 2 en 11 jaar oud: Air Dolomiti, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Croatia Airlines, Discover Airlines, Eurowings, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Lufthansa City, Luxair en SWISS.

Zo werkt het

1.

Kies uw route met een van de deelnemende luchtvaartmaatschappijen.

2.

Wissel award Miles in voor een vluchtbeloning voor kinderen. U bespaart 25% van de Miles in vergelijking met de standaard Flex vluchtaward.

3.

De award Miles worden automatisch afgeschreven van uw Miles-rekening.

Boekingen voor baby’s en peuters jonger dan 2 jaar kunnen alleen worden gemaakt via uw plaatselijke Miles & More Service Team.  Neem na uw online boeking contact op met het team aan de hand van de overeenkomstige boekingscode.

Goed om te weten

Vluchtawards voor kinderen en baby’s kunnen alleen worden geboekt als het kind of de baby tijdens de vlucht wordt vergezeld door een volwassene.

Baby’s en peuters jonger dan 2 jaar kunnen gratis reizen als zij geen eigen zitplaats nodig hebben. U betaalt dan alleen de taksen, heffingen en luchtvervoerskosten - lees de Algemene voorwaarden voor kinderen.