De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Actueel veiligheidsadvies

Er doen momenteel verschillende phishing e-mails de ronde met Miles & More als zogenaamde afzender. Vertrouw deze e-mails niet; ze werden niet verzonden door Lufthansa of Miles & More. Gelieve geen persoonsgegevens door te geven als u zo een e-mail ontvangt, klik niet op hyperlinks en open ook geen bijlagen. Meer informatie over phishing

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Waar vind ik mijn select Miles?

Omdat we voordelen willen blijven toekennen en tegelijkertijd de complexiteit van het programma willen verminderen, wordt Miles & More Selections vanaf januari 2024 vervangen door Extra Benefits. U ontvangt automatisch extra voordelen vanaf een bepaald aantal Qualifying Points of HON Circle Points per kalenderjaar, zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken.