De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Actueel veiligheidsadvies

Er doen momenteel verschillende phishing e-mails de ronde met Miles & More als zogenaamde afzender. Vertrouw deze e-mails niet; ze werden niet verzonden door Lufthansa of Miles & More. Gelieve geen persoonsgegevens door te geven als u zo een e-mail ontvangt, klik niet op hyperlinks en open ook geen bijlagen. Meer informatie over phishing

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kan ik mijn klantgegevens aanpassen?

De van u bewaarde klantgegevens kunt u op elk moment online in uw persoonlijke omgeving actualiseren. Klik gewoon op Profiel en wijzig daar de door u gewenste gegevens.

Als alternatief kunt u zich met uw servicekaartnummer en PIN-code wenden tot onze Hotline. Als u uw PIN niet bij de hand heeft, informeer ons dan a.u.b. schriftelijk en bevestig uw mededeling met een door de overheid officieel uitgegeven document, waarop uw volledige naam en handtekening staat.