ufuwbcquasdwyyctawdw

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Hoe lang zijn mijn Miles & More award Miles geldig?

De award Miles zijn 36 maanden geldig vanaf de datum van de activiteit en vervallen - als ze niet worden gebruikt - op het einde van het kwartaal. Over het vervallen van Miles wordt u als volgt door ons geïnformeerd:

 

  • Op uw online afschrift worden de Miles getoond, die aan het eind van het lopende en aan het eind van het volgende kwartaal vervallen.
  • In uw online nieuwsbrief, waarvoor u zich hier kunt aanmelden krijgt u ongeveer twee maanden van tevoren een overzicht van alle Miles die aan het eind van het lopende kwartaal komen te vervallen.

    Tip: een voorbeeld voor de duidelijkheid: u bent op 12.12.2016 van Frankfurt naar New York gevlogen. Deze Miles vervallen na 36 maanden aan het einde van het volgende kwartaal, dus per 31.12.2019.

    De award Miles van leden, die de status van Frequent Traveller, Senator of HON Circle-lid hebben bereikt, zijn tijdens de looptijd van de status uitgezonderd van verval. Pas wanneer u uw status verliest, zullen uw Miles weer zoals gewoon vervallen. De Miles, ongeacht of ze voor of tijdens de status verzameld werden, zijn vanaf dat moment 36 maanden geldig en vervallen dan aan het einde van het kwartaal. 
 
In sommige landen hebt u de mogelijkheid de Miles vervaldatum met een Miles & More-creditcard onder bepaalde voorwaarden te verhinderen.