De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kan ik Miles inwisselen voor Points en Qualifying Points?

Er zijn verschillende manieren om Miles in te wisselen voor Points en Qualifying Points (geen HON Circle Points). Alle Miles & More-leden met een Miles & More kredietkaart die Miles-omwisseling als een voordeel heeft, kunnen eenmaal per kalenderjaar maximaal 25.000 Miles inwisselen. Frequent Travellers kunnen ook Miles inwisselen voor Points en Qualifying Points zodra ze een bepaald aantal Qualifying Points binnen een kalenderjaar hebben bereikt.

 

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op kaarthouders bij het inwisselen van Miles voor Points en Qualifying Points:

 

 • U kan eens per kalenderjaar tussen 5.000 en 25.000 Miles inwisselen.
 • Dit geldt voor Miles die zijn verzameld met kredietkaarttransacties tijdens het huidige en het vorige kalenderjaar.
 • Uitgesloten zijn Miles die als een Welkomstbonus worden gecrediteerd en extra Miles die tijdens aanbiedingen worden toegekend.
 • U kan uw Miles uitsluitend in vaste aantallen omwisselen. De volgende opties zijn mogelijk:

 

5.000 Miles = 20 Points + 20 Qualifying Points

10.000 Miles = 40 Points + 40 Qualifying Points

15.000 Miles = 60 Points + 60 Qualifying Points
20.000 Miles = 80 Points + 80 Qualifying Points

25.000 Miles = 100 Points + 100 Qualifying Points

 

 • De Miles die u heeft ingewisseld, worden gecrediteerd op uw Miles & More rekening als Points en Qualifying Points voor het huidige kalenderjaar en worden overeenkomstig in mindering gebracht.
 • Een goedgekeurde omwisseling kan niet worden teruggedraaid.

 
Houd ook rekening met de relevante landspecifieke regels:

 

 • Duitsland:
  voor houders van een Lufthansa Miles & More Credit Card uitgegeven door Deutsche Kreditbank AG:
  Miles kunnen uitsluitend worden omgewisseld door houders van de Miles & More Gold Credit Card, de Lufthansa Frequent Traveller Credit Card of de Lufthansa Senator Credit Card.

 

 • Italië:
  voor houders van de UniCreditCard Miles & More uitgegeven door UniCredit:
  Miles kunnen uitsluitend worden omgewisseld door houders van de UniCreditCard Flexia Gold Miles & More en de UniCreditCard Business Miles & More.

 

 • Zwitserland:
  voor houders van een SWISS Miles & More kredietkaart uitgegeven door Swisscard AECS GmbH:
  Miles kunnen uitsluitend worden omgewisseld door houders van de SWISS Miles & More Classic Credit Card Duo, de SWISS Miles & More Gold Credit Card Duo of de SWISS Miles & More Platinum Credit Card Duo.

 

 • Verenigde Staten:
  voor houders van de Miles & More® World Elite Mastercard® uitgegeven door Barclaycard®:
  Miles kunnen uitsluitend worden omgewisseld door houders van de Miles & More® World Elite Mastercard®.

 

 • Spanje:
  voor houders van de Miles & More Visa Gold Card uitgegeven door CaixaBank Payments, E.F.C., E.P., S.A.U.: Miles kunnen uitsluitend worden omgewisseld door houders van een Miles & More Visa Gold Card.

 

 • Mexico:
  voor houders van de Miles & More Mastercard World Elite uitgegeven door BANCA MIFEL, S.A., INSTITUCION DE BANCA MULTIPLE, GRUPO FINANCIERO MIFEL: Miles kunnen uitsluitend worden omgewisseld door houders van de Miles & More Mastercard World Elite.
 

 

U kunt hier Miles inwisselen voor Points