De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Kan ik award Miles inwisselen voor status Miles?

U heeft meerdere mogelijkheden om award Miles in status Miles (geen HON Circle Miles) om te zetten. Alle Miles & More-leden zonder status of met Senator Status hebben de mogelijkheid te combineren met enkele Miles & More kredietkaarten; Frequent Travellers kunnen in het kader van Miles & More Selections profiteren van een Miles-omwisseling. 


De volgende algemene voorwaarden gelden voor de inwisseling van award Miles in status Miles voor houders van een creditcard:

 

 • Per kalenderjaar kunt u eenmalig tussen 5.000 en 25.000 award Miles inwisselen.
 • Dit geldt voor award Miles die u in het huidige en/of voorgaande kalenderjaar voor creditcardbestedingen heeft ontvangen
 • Welkomst-, meervoudige en actie Miles zijn uitgesloten van deze Miles-omwisseling.
 • De ruilverhouding van award Miles in status Miles is 5:1.
 • Uw ingewisselde Miles worden op uw Miles rekening gestort als status Miles voor het huidige kalenderjaar en de overeenkomstige award Miles worden van uw rekening getrokken.
 • Een bevestigde inwisseling kan niet worden teruggedraaid.

 
Let ook op de specifieke richtlijnen per land:

 

 • Duitsland:
  Voor houders van Lufthansa Miles & More Credit Cards uitgegeven door de Deutsche Kreditbank AG (DKB):
  Het inwisselen van award Miles is alleen mogelijk voor deelnemers die in het bezit zijn van de Miles & More Gold Credit Card, de Lufthansa Frequent Traveller Credit Card of de Lufthansa Senator Credit Card.

 

 • Italië:
  Voor houders van de UniCreditCard Miles & More uitgegeven door UniCredit:
  Het omruilen van award Miles is alleen voor houders van de UniCreditCard Flexia Gold Miles & More en de UniCreditCard Business Miles & More mogelijk.

 

 • Zwitserland:
  Voor houders van de SWISS Miles & More creditcards uitgegeven door Swisscard AECS GmbH:
  Het inwisselen van award Miles is alleen mogelijk voor houders van de volgende producten: SWISS Miles & More Classic Kreditkarten-Duo, SWISS Miles & More Gold Kreditkarten-Duo of SWISS Miles & More Platinum Kreditkarten-Duo. Per Miles & More-lid is slechts één Miles-omwisseling per kalenderjaar mogelijk.

 

 • VS:
  Voor houders van de Miles & More® World Elite Mastercard® uitgegeven door Barclaycard®:
  Het inwisselen van award Miles is alleen mogelijk voor houders van de Miles & More® World Elite Mastercard®.

 • Spanje:
  Voor houders van de Miles & More Visa Gold Card uitgegeven door CaixaBank Payments, E.F.C., E.P., S.A.U.: Het inwisselen van award Miles is alleen mogelijk voor houders van de Miles & More Visa Gold Card.

 

 • Mexico:
  Voor houders van de Miles & More Mastercard World Elite uitgegeven door BANCA MIFEL, S.A., INSTITUCION DE BANCA MULTIPLE, GRUPO FINANCIERO MIFEL: Het inwisselen van award Miles is alleen mogelijk voor houders van de Miles & More Mastercard World Elite.
 Hier kunt u award Miles in status Miles omwisselen