De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Westin Logo

Geniet van een ontspannen verblijf bij Westin® Hotels & Resorts, een plek waar we samen kunnen opstaan

2 -M- per Amerikaanse dollar

Heavenly Bed

Eat Well-menu

WestinWORKOUT® Fitness Studios

Westin® uitleenprogramma fitnessuitrusting

Heavenly Spa

Spa-diensten op de kamer

Hervind de controle en verbeter uw welzijn tijdens het reizen. Welke obstakels reizen ook tussen u en uw welzijn plaatst, onze toonaangevende wellnessprogramma’s helpen u erbovenuit te stijgen. Hier kunt u goed eten, slapen, bewegen, voelen, werken en spelen, zodat u de stress van het reizen onderweg kunt overwinnen.

Zo verzamelt u award Miles bij Westin®:

  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy® om bij Westin® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies ”Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u twee Miles.

Voorwaarden voor verzamelen van Miles

  • 2 Miles per bestede Amerikaanse dollar aan in aanmerking komende uitgaven. Onder een verblijf wordt opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel verstaan, ongeacht het aantal check-ins/check-outs. De algemene voorwaarden van Marriott Bonvoy® zijn van toepassing. De volledige voorwaarden vindt u hier: MarriottBonvoy.com.
  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Marriott Hotels® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u 2 Miles.
  • Basis voor de berekening van de verzamelde Miles is de prijs van de boeking in USD op het moment van betalen. Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden van Marriott onder artikel 2.7: marriott.de/loyalty/terms