De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Tryp by Wyndham Logo

Altijd de juiste kamer: TRYP by Wyndham

1-M- per Amerikaanse dollar

Lokale medewerkers met de beste insidertips van de stad

Fitness of familie? Vier verschillende kamertypes

Aanbod met culinair genot voor alle zintuigen

Punctueel, comfortabel, centraal: de TRYP by Wyndham-hotels zijn ideaal voor zakenmensen of stadsreizigers. De hotels zijn speciaal ontworpen voor de moderne zakenreiziger en voor jonge gezinnen, die met hun kinderen de wereldsteden willen ontdekken.

TRYP by Wyndham biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, strategisch gunstige locaties, gezond eten en moderne vergaderruimten voor succesvolle bijeenkomsten. Geniet van uw verblijf in een Premium-kamer met gratis internettoegang, zakelijke kranten en een strijkijzer en -plank. Met TRYP by Wyndham ligt de stad aan uw voeten. 

Zo verzamelt u Miles bij TRYP by Wyndham®

1.

Word lid van Wyndham Rewards.

2.

Kies in de instellingen van uw online-account “Airline Miles” en geef “Miles & More” aan als Frequent Flyer-partner.

3.

Voor elk verblijf bij een TRYP by Wyndham® Hotel krijgt u als Wyndham Rewards Blue- en Gold-lid 1 Mile per uitgegeven Amerikaanse dollar1 voor in aanmerking komende verblijven en als Wyndham Rewards Platinum- en Diamond-lif 2 Miles  per uitgegeven Amerikaanse dollar1 voor in aanmerking komende verblijven.

Voorwaarden voor het verzamelen van Miles

  • U dient lid van het Wyndham Rewards®-programma te zijn en als Miles-optie Miles & More te selecteren om award Miles te kunnen ontvangen.
  • De in lokale valuta genoemde kamerprijs wordt bij betaling omgerekend naar Amerikaanse dollar. De award Miles worden via het gratis Wyndham Rewards®-lidmaatschap automatisch op uw Miles & More-rekening bijgeschreven.
  • Online tarieven van externe aanbieders gelden mogelijk niet voor het toekennen van award Miles.
  • Afhankelijk van beschikbaarheid.
  • De aanbieding kan niet met andere aanbiedingen worden gecombineerd.
1

Voorwaarde daarvoor is het gratis lidmaatschap van Wyndham Rewards®. De in lokale valuta genoemde kamerprijs wordt bij betaling omgerekend naar Amerikaanse dollar. De punten worden via het gratis Wyndham Rewards®-lidmaatschap automatisch op uw Miles&More rekening bijgeschreven.