De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Actueel veiligheidsadvies

Er doen momenteel verschillende phishing e-mails de ronde met Miles & More als zogenaamde afzender. Vertrouw deze e-mails niet; ze werden niet verzonden door Lufthansa of Miles & More. Gelieve geen persoonsgegevens door te geven als u zo een e-mail ontvangt, klik niet op hyperlinks en open ook geen bijlagen. Meer informatie over phishing

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

The Ritz Carlton Logo

Creëer onvergetelijke ervaringen in The Ritz-Carlton®

2 -M- per Amerikaanse dollar

Ervaar een nieuw niveau van luxe op The Ritz-Carlton Club® Level

The Ritz Kids prikkelt de nieuwsgierigheid met kindvriendelijke voorzieningen en ervaringen

Duik in de wereld van reizen onder begeleiding van de experts van The Ritz-Carlton®

Versterk uw holistisch welzijn in The Ritz-Carlton® Spa’s over de hele wereld

The Ritz-Carlton®, waar service gedurende een eeuw is geperfectioneerd, vormt de gouden standaard voor luxe gastvrijheid wereldwijd. De hotels en resorts vertellen hun eigen unieke verhaal op schitterende bestemmingen over de hele wereld. In elk hotel wordt de gasten luxe met een typisch lokaal tintje geboden, of dit nu een hotel in een bruisend stadscentrum is, of een exclusief resort op een afgelegen bestemming. The Ritz-Carlton® beschikt over restaurants met Michelin-sterren, gebaseerd op een concept dat is geïnspireerd op de locatie en de omgeving. Daarnaast bieden de Club Lounges persoonlijke conciërgediensten en dagelijkse voedselpresentaties. Het The Ritz-Carlton® is een plek die gasten steeds opnieuw kunnen bezoeken, gewoon door hun ogen te sluiten.

Zo verzamelt u Miles bij The Ritz-Carlton®

  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om bij The Ritz-Carlton® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u twee Miles.

Voorwaarden voor verzamelen van Miles

  • 2 Miles per bestede Amerikaanse dollar aan in aanmerking komende uitgaven. Onder een verblijf wordt opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel verstaan, ongeacht het aantal check-ins/check-outs. De algemene voorwaarden van Marriott Bonvoy® zijn van toepassing. De volledige voorwaarden vindt u hier: MarriottBonvoy.com.
  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Marriott Hotels® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u 2 Miles.
  • Basis voor de berekening van de verzamelde Miles is de prijs van de boeking in USD op het moment van betalen. Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden van Marriott onder artikel 2.7: marriott.de/loyalty/terms