De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

The Luxury Collection Logo

Ontdek adembenemende locaties met The Luxury Collection®

2-M- per Amerikaanse dollar

Prachtige gebouwen op buitengewone locaties

Bekroonde resorts in meer dan 30 landen

De conciërgeservice zorgt voor goede begeleiding

Keuze uit meer dan 1.000 kranten en tijdschriften

The Luxury Collection® is een adembenemende verzameling van unieke luxehotels en -resorts. Kies uit allerlei thema’s het voor u passende hoteljuweel - van avontuur tot kunst en wijnbergen, en beleef het beste dat de wereld te bieden heeft.

U kunt uw interesses en reisbestemmingen online invoeren en ontvangt dan onmiddellijk passende voorstellen.

Zo verzamelt u award Miles met The Luxury Collection® 

  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om met The Luxury Collection® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies ”Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u twee Miles.

Voorwaarden voor verzamelen van Miles

  • 2 Miles per bestede Amerikaanse dollar aan in aanmerking komende uitgaven. Onder een verblijf wordt opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel verstaan, ongeacht het aantal check-ins/check-outs. De algemene voorwaarden van Marriott Bonvoy® zijn van toepassing. De volledige voorwaarden vindt u hier: MarriottBonvoy.com.
  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Marriott Hotels® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u 2 Miles.
  • Basis voor de berekening van de verzamelde Miles is de prijs van de boeking in USD op het moment van betalen. Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden van Marriott onder artikel 2.7: marriott.de/loyalty/terms