We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

St Regis Logo

Gecultiveerd en elegant: St. Regis Hotels & Resorts

2-M- per Amerikaanse dollar

Beleef buitengewone rituele, zoals de kunst van het sabreren

Unieke butlerservice in het St. Regis

Met tijdloze elegantie en moderne luxe belooft St. Regis op elk niveau bijzondere kwaliteit.

De hotels van St. Regis staan voor onvergelijkbare luxe, individuele service en het fraaiste design op de beste adressen in de hele wereld.

St. Regis is de favoriet van reizigers die veel verwachten. Dankzij de onvergelijkbare stijl, het unieke comfort en de innovatiedrang biedt de keten een unieke beleving op enkele van de meest gewilde reisbestemmingen ter wereld.

Zo verzamelt u award Miles bij St. Regis

  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om bij St. Regis Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u twee Miles.

Voorwaarden voor verzamelen van Miles

  • 2 Miles per bestede Amerikaanse dollar aan in aanmerking komende uitgaven. Onder een verblijf wordt opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel verstaan, ongeacht het aantal check-ins/check-outs. De algemene voorwaarden van Marriott Bonvoy® zijn van toepassing. De volledige voorwaarden vindt u hier: MarriottBonvoy.com.
  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Marriott Hotels® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u 2 Miles.
  • Basis voor de berekening van de verzamelde Miles is de prijs van de boeking in USD op het moment van betalen. Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden van Marriott onder artikel 2.7: marriott.de/loyalty/terms

Meer aanbiedingen van de partner