De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

St Regis Logo

Leef hemels met St. Regis

2 -M- per Amerikaanse dollar

Beste adreslocaties

Exclusieve St. Regis Rituelen 

Kenmerkende St. Regis Butlerservice

Ongeëvenaarde Suites

Geniet in de luxe van de perfect ingerichte hotels van St. Regis, fraai samengesteld om u een unieke sfeer van ongeëvenaarde subtiliteit en verfijning te bieden om te ontspannen, tot rust te komen en verwend te worden — in privacy en stijl.

Geniet van de onweerstaanbare St. Regis Rituelen — de kenmerkende Bloody Mary, onberispelijke Afternoon Tea en elegante Champagne Sabrage — en dompel uzelf onder in de tijdloze, exclusieve sociale evenementen die mevrouw Astor voor ogen had in The St. Regis New York. 

Laat uw persoonlijke St. Regis Butler, de kenner van het buitengewone, u helpen uw tijd beter te benutten en op maat gemaakte, uitzonderlijke ervaringen mogelijk maken die de verbeelding tarten op de meest begeerde bestemmingen ter wereld. 

Ervaar de verfijnde St. Regis Hotels and Resorts, waar verwennerij en verfijning elkaar ontmoeten en waar rust en exclusieve escapades elkaar ontmoeten.

Zo verzamelt u award Miles bij St. Regis

  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy® om bij St. Regis Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u twee Miles.

Voorwaarden voor verzamelen van Miles

  • 2 Miles per bestede Amerikaanse dollar aan in aanmerking komende uitgaven. Onder een verblijf wordt opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel verstaan, ongeacht het aantal check-ins/check-outs. De algemene voorwaarden van Marriott Bonvoy® zijn van toepassing. De volledige voorwaarden vindt u hier: MarriottBonvoy.com.
  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Marriott Hotels® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u 2 Miles.
  • Basis voor de berekening van de verzamelde Miles is de prijs van de boeking in USD op het moment van betalen. Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden van Marriott onder artikel 2.7: marriott.de/loyalty/terms