De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Sheraton Logo

Het hart van de gemeenschap. Waar de wereld samenkomt. Ervaar de kunst van het samenkomen in Sheraton® Hotels.

2 -M- per Amerikaanse dollar

Openbare ruimte in het hart van het hotel

&More van Sheraton®

Gemeenschapstafel ontworpen voor creativiteit en productiviteit

Studio’s voor kleine groepsbijeenkomsten

Geluidsdichte cabines om na te denken of voor videogesprekken

Rustgevende gastenkamer

Mensen samenbrengen is wat we al doen sinds de opening van ons eerste Sheraton® in 1937. Nu zijn we diep geworteld in meer dan 400 gemeenschappen over de hele wereld. We zijn er trots op om als verbindingspunt te fungeren voor miljoenen reizigers, velen net als u. 

Alles wat we doen in elke ruimte van onze hotels is ontworpen om u te verwelkomen als een deel van onze gemeenschap. Van onze gastenkamers tot onze openbare ruimtes, van de spa tot het fitnesscentrum, van de restaurants tot onze Sheraton® Club, wij creëren een ruimte waar u thuishoort.

Zo verzamelt u award Miles bij Sheraton®

  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy® om bij Sheraton® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u twee Miles.

Voorwaarden voor verzamelen van Miles

  • 2 Miles per bestede Amerikaanse dollar aan in aanmerking komende uitgaven. Onder een verblijf wordt opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel verstaan, ongeacht het aantal check-ins/check-outs. De algemene voorwaarden van Marriott Bonvoy® zijn van toepassing. De volledige voorwaarden vindt u hier: MarriottBonvoy.com.
  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Marriott Hotels® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u 2 Miles.
  • Basis voor de berekening van de verzamelde Miles is de prijs van de boeking in USD op het moment van betalen. Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden van Marriott onder artikel 2.7: marriott.de/loyalty/terms