We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Renaissance Hotels Logo

Hoogwaardig en apart: Renaissance Hotels

2-M- per Amerikaanse dollar

Ontdek lokale hoogtepunten met het Navigator-programma

Inspirerende vergaderingen

Een stijlvolle ambiance ontmoet exclusiviteit: Renaissance® Hotels nodigt u uit om wereldwijd in hoogwaardige hotels en resorts te overnachten. Elke vestiging beantwoordt op geheel individuele wijze uw sterkste behoeften en staat voor uniciteit en klantgerichtheid. U op elk moment een heerlijk verblijf bieden, dat is het doel.

Elk hotel uit de Renaissance®-keten is uniek. De architectuur en het design zijn uitgesproken en zorgen voor een gevoel van lokale flair en een feelgood-atmosfeer. Raak onder de indruk van de luxueuze kamers en geniet van verrassende lekkernijen in de innovatieve restaurants. Renaissance® Hotels kijkt uit naar uw bezoek!

Zo verzamelt u award Miles in de Renaissance® Hotels

  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Renaissance® Hotels Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies ”Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u twee Miles.

Voorwaarden voor verzamelen van Miles

  • 2 Miles per bestede Amerikaanse dollar aan in aanmerking komende uitgaven. Onder een verblijf wordt opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel verstaan, ongeacht het aantal check-ins/check-outs. De Algemene voorwaarden van Marriott Bonvoy® zijn van toepassing. De volledige voorwaarden vindt u hier: MarriottBonvoy.com.
  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Marriott Hotels® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u 2 Miles.
  • Basis voor de berekening van de verzamelde Miles is de prijs van de boeking in USD op het moment van betalen. Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden van Marriott onder artikel 2.7: marriott.de/loyalty/terms

Meer aanbiedingen van de partner