De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Renaissance Hotels Logo

Een open uitnodiging voor momenten van spontane ontdekking. Laat u onderdompelen in een lokale sfeer.

2 -M- per Amerikaanse dollar

Avondevenementen bij Renaissance®

Navigator-programma – de beste manier om de lokale omgeving te ontdekken

R.E.N.-onstmoetingen

Bruiloften

Renaissance® Hotels verbindt u met de bestemming en voert gasten via een verrassende designesthetiek naar een plek waar bekwame Navigators u verwelkomen en waar avondrituelen reizigers aanmoedigen zich onder de plaatselijke bevolking te begeven.

Zo verzamelt u award Miles in de Renaissance® Hotels

  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Renaissance® Hotels Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies ”Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u twee Miles.

Voorwaarden voor verzamelen van Miles

  • 2 Miles per bestede Amerikaanse dollar aan in aanmerking komende uitgaven. Onder een verblijf wordt opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel verstaan, ongeacht het aantal check-ins/check-outs. De Algemene voorwaarden van Marriott Bonvoy® zijn van toepassing. De volledige voorwaarden vindt u hier: MarriottBonvoy.com.
  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Marriott Hotels® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u 2 Miles.
  • Basis voor de berekening van de verzamelde Miles is de prijs van de boeking in USD op het moment van betalen. Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden van Marriott onder artikel 2.7: marriott.de/loyalty/terms