We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Radisson Blu Logo

Hotels met een uitzonderlijke inrichting – Radisson Blu

10 -M- per 10 ingewisselde punten

100% tevredenheid gegarandeerd

Modern design

Zo’n 380 hotels op geliefde reisbestemmingen in de hele wereld

Gratis internet

‘Ja, dat kan ik!’ hoor je steeds weer bij Radisson Blu – een van de grootste hotelmerken wereldwijd. Radisson Blu combineert ruimten vol symboliek met een moderne inrichting. Dankzij de uitnodigende en tegelijk opwindende sfeer voelt u zich hier helemaal thuis. Van Kaapstad tot Moskou en van Chicago tot Phuket heeft Radisson Blu wereldwijd hotels die aan al uw wensen zullen voldoen.   

Verwen uzelf met een onvergetelijk verblijf bij Radisson Blu: gratis internet, deskundig management en zelfs een 100% tevredenheidsgarantie.

Zo werkt het

  1. U meldt zich hier aan voor  Radisson Rewards Americas  en duidt in uw profiel Miles & More aan als voorkeur voor het verzamelen van punten.
  2. Geef ook aan of u uw Radisson Rewards Americas-punten automatisch of manueel in Miles wil omzetten.
  3. De Miles worden ongeveer twee weken na uw verblijf overgeschreven op uw Milesrekening.

Voorwaarden

  • Miles & More-leden melden zich bij Radisson Rewards Americas aan en duiden in hun profiel Miles & More aan als voorkeur om de Miles automatisch te verzamelen of de punten manueel in te wisselen.
  • Wanneer een Miles & More-lid zijn profiel zo instelt dat het automatisch Miles verzamelt, dan worden alle punten van de Milesrekening van het lid omgezet zodra er op de rekening 10.000 Radisson Rewards Americas-punten staan.
  • Alle standaardinwisselingen gebeuren in schijven van 2.000 punten.  Voorbeeld: 2.000 punten komen overeen met 200 Miles.
  • Voor het verzamelen en inwisselen van punten gelden alle standaardvoorwaarden van Radisson Rewards Americas.
  • Geef bij de reservering of de check-in uw Radisson Rewards Americas-lidnummer op.
  • Op  www.radissonhotelsamericas.com/rewards/airlines (website in het Engels) vindt u verdere informatie en kunt u reserveren.

Meer aanbiedingen van de partner