We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Logo park Plaza

Gevoel voor gastvrijheid – Park Plaza Hotels & Resorts

1 -M- per 10 ingewisselde punten

Gepersonaliseerde bedrijfsdiensten

Uitstekend aanbod aan drank en voeding

Vakkundig opgeleid personeel

De Park Plaza Hotels staan voor comfort en kwaliteit. Deze drie voordelen kunt u hier altijd verwachten: individueel karakter, uitstekende diensten en prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Het grote gevoel voor gastvrijheid overtuigt niet alleen bedrijfsklanten, maar ook individuele gasten. Want het komt op de details aan. De Park Plaza Hotels zijn centraal gelegen in binnensteden of bij luchthavens. Ze heten hun gasten welkom op uitgelezen bestemmingen zoals Berlijn, Dresden, Keulen, Boedapest, Amsterdam en Londen.

Zo werkt het

  1. U meldt zich hier aan voor  Radisson Rewards Americas  en duidt in uw profiel Miles & More aan als voorkeur voor het verzamelen van punten.
  2. Geef ook aan of u uw Radisson Rewards Americas-punten automatisch of manueel in Miles wil omzetten.
  3. De Miles worden ongeveer twee weken na uw verblijf overgeschreven op uw Milesrekening.

Voorwaarden

  • Miles & More-leden melden zich bij Radisson Rewards Americas aan en duiden in hun profiel Miles & More aan als voorkeur om de Miles automatisch te verzamelen of de punten manueel in te wisselen.
  • Wanneer een Miles & More-lid zijn profiel zo instelt dat het automatisch Miles verzamelt, dan worden alle punten van de Milesrekening van het lid omgezet zodra er op de rekening 10.000 Radisson Rewards Americas-punten staan.
  • Alle standaardinwisselingen gebeuren in schijven van 2.000 punten.  Voorbeeld: 2.000 punten komen overeen met 200 Miles.
  • Voor het verzamelen en inwisselen van punten gelden alle standaardvoorwaarden van Radisson Rewards Americas.
  • Geef bij de reservering of de check-in uw Radisson Rewards Americas-lidnummer op.
  • Op  www.radissonhotelsamericas.com/rewards/airlines (website in het Engels) vindt u verdere informatie en kunt u reserveren.

Meer aanbiedingen van de partner