Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

b5-nyx_hotels_by_leonardo

Een bakermat van kunst en lifestyle: NYX-Hotels

500-M- per verblijf

 • “NYX ART”-concept

 • Open restaurant-, bar en loungeconcept

 • Bijzondere sfeer door kunst, design en muziek

Voor elk verblijf in een NYX Hotel ontvangt u 500 awardmijlen.

NYX Hotels by Leonardo Hotels staan voor een nieuwe hotelgeneratie. Ze zijn ideale verblijfplaatsen voor iedereen die waarde hecht aan een individuele levensstijl waarin u altijd de vrijheid krijgt om te doen wat u wilt. In alle NYX-vestigingen ontstaat een onmiskenbare uitstraling met volop regionale invloeden en lokale flair. Voor elke gast ontluikt zich door een creatieve cocktail van kunst, muziek en design een wereld vol ideeën en levensvreugde.

 

NYX Hotels zijn kosmopolitisch, cool en elegant. Gedragen door een vanzelfsprekende duidelijkheid worden actuele trends opgepakt en wordt er veel belang gehecht aan de keuze van meubels, kleuren en accessoires. Een bijzonder hoogtepunt is het kunstconcept dat van elk NYX Hotel een unieke locatie maakt. Kunstenaars uit verschillende stijlrichtingen geven geselecteerde onderdelen van de hotels vorm. Zo ontstaat een bijzondere ARTmosfeer waarmee de locaties hotspots worden voor kunst- en cultuurliefhebbers.

NYX Hotels vindt u in Tel Aviv, Milaan en Praag. En binnenkort ook in Madrid, München, Düsseldorf, Herzliya en Hamburg.

Zo verzamelt u awardmijlen bij NYX Hotels

 1. Word lid van het bonusprogramma Leonardo AdvantageCLUB. Inschrijving is gratis. De algemene voorwaarden van Leonardo AdvantageCLUB vindt u hier.

 2. Selecteer als verzameloptie "Miles".

 3. Toon bij het inchecken in een deelnemend NYX Hotel uw Miles & More-kaart en noem uw Leonardo AdvantageCLUB-lidmaatschapsnummer.

Voorwaarden voor verzamelen van mijlen

 • Om na elk gekwalificeerd verblijf in een NYX Hotel automatisch mijlen te kunnen verzamelen, dient u lid van het bonusprogramma Leonardo AdvantageCLUB te zijn. Lid worden kan door online inschrijving via www.leonardo-hotels.nl/leonardo-advantage-club. De inschrijving is volledig gratis en is onderworpen aan de algemene voorwaarden van Leonardo AdvantageCLUB.
 • Zorg ervoor dat u "Miles" selecteert als verzameloptie. Het is niet mogelijk tegelijkertijd punten en mijlen te verzamelen. Voorafgaand aan het verblijf krijgen leden de mogelijkheid om te kiezen tussen de verzamelopties Mijlen en Punten, door middel van het online bijwerken van het ledenprofiel.
 • De verzamelde mijlen worden binnen vier tot zes weken na het gekwalificeerde verblijf op de Miles & More-rekening gestort.
 • Toon bij het inchecken in een deelnemend Leonardo-hotel uw Miles & More-kaart en noem uw Leonardo AdvantageCLUB-lidnummer.
 • Openbaar beschikbare kamertarieven en bedrijfstarieven komen in aanmerking voor het mijlentegoed. De volgende kamertarieven komen niet in aanmerking: kamertarieven voor bedrijven of voor reisgroepen, tarieven voor crews (luchtvaartmaatschappijen, schepen e.a.), personeelstarieven, touroperator- en reisorganisatortarieven, gratis verblijven. Wijzigingen voorbehouden.
 • Opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel tellen altijd als één verblijf, ook wanneer die nachten apart geboekt zijn. Dit betekent dat bij een verblijf van bijvoorbeeld twee opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel, slechts 500 mijlen worden toegekend.
 • De mijlen kunnen enkel worden toegekend aan de houder van de Miles & More-kaart en worden enkel toegekend voor één kamer die door het Miles & More-lid zelf wordt bezet en waarin hij/zij persoonlijk heeft ingecheckt. Het is mogelijk om mijlen te verzamelen voor reserveringen bij alle deelnemende NYX Hotels.
 • Enkel boekingen die na inschrijving in de Leonardo AdvantageCLUB uitgevoerd zijn, komen in aanmerking voor het verzamelen van mijlen. Mijlen kunnen worden verzameld voor directe reserveringen via de website van NYX Hotels, de reserveringscentrale van NYX Hotels of via telefoon, fax, e-mail of aan de receptie. Ook reserveringen die door een traditionele reisorganisatie via het GDS-systeem in de reserveringscentrale van NYX Hotels werden geplaatst, komen in aanmerking voor het verzamelen van mijlen. Boekingen die via online-reisbureaus, een wederverkoper/verkooppartner of tourorganisator worden geplaatst komen niet in aanmerking voor het verzamelen van mijlen.
 • De aanbieding kan niet met andere aanbiedingen of acties worden gecombineerd.
 • De algemene voorwaarden van Leonardo Hotels en van de Leonardo AdvantageCLUB zijn van toepassing.
 • Het verzamelen van mijlen is onderhevig aan de algemene voorwaarden van Miles & More.

Meer aanbiedingen van de partner