ufuwbcquasdwyyctawdw

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

b3_national_car_rent

Huurauto reserveren – National Car Rental®

500-M- per reservering

 • Grote keuze aan huurauto’s

 • Meer dan 1.000 vestigingen wereldwijd

 • Priority Service mogelijk

 • Emerald Club-leden huren direct op de parkeerplaats

National Car Rental® is een internationaal bekend luxemerk, dat voorziet in de dagelijkse behoeften van Frequent Travellers op alle luchthavens. Profiteer van de efficiëntie en de grote keuze aan huurauto’s. Met meer dan 1.500 vestigingen wereldwijd helpt National u snel de weg op. Als Miles & More-lid verzamelt u bij elke huurtransactie automatisch Miles, welk voertuigmodel u ook kiest.

En met de National Car Rental®-app wordt huren nog comfortabeler. Ga mobiel en u heeft elk moment alle informatie over uw verhuur bij de hand. De app maakt het mogelijk reserveringen te doen, te wijzigen of te annuleren en plaatsen te zoeken voor afhalen en inleveren van voertuigen.

Zo verzamelt u awardmijlen bij National Car Rental®

Geef bij uw reserveringen uw Miles & More-servicekaartnummer op en laat bij het afhalen uw Miles & More-servicekaart zien.

Voorwaarden voor verzamelen van mijlen

 • Het Miles & More-servicekaartnummer dient op het moment van reservering of huur te worden opgegeven.
 • Om een mijlencreditering te ontvangen, dient de auto op naam van het Miles & More-lid te worden gehuurd.
 • Per reservering krijgt slechts één Miles & More-lid mijlen overgeschreven.
 • Reserveringen op opeenvolgende dagen zonder tussentijdse vlucht worden als een enkele reservering gezien.
 • De aanbieding is geldig bij deelnemende stations in Europa en Noord-Amerika.
 • Voor tour-, reisbranche-, makelaars-, vervangende verzekerings-, gratis- en andere reserveringen met korting worden geen mijlen gecrediteerd.
 • De mijlencreditering op uw Miles & More-rekening vindt zes tot acht weken na het afsluiten van de in aanmerking komende reservering plaats.

In no-time onderweg

Profiteer van efficiëntie en een uitgebreide keuze aan huurauto’s bij meer dan 1.000 National Car Rental-stations wereldwijd. Profiteer als lid van de Emerald Club in Europa van Priority Service, waarmee u uw huurauto direct op de parkeerplaats in ontvangst kunt nemen. Of van de meer dan 60 ‘Emerald Aisle’-stations in Noord-Amerika waarmee u de verhuurbalie kunt overslaan en op eigen houtje een auto kunt kiezen.

 

Nu reserveren

Enterprise®, National® en Alamo®: voor elke gelegenheid de juiste autoverhuurpartner

Vergelijk de tarieven van drie Miles & More-autoverhuurpartners en reserveer heel ongecompliceerd de voor u geschikte auto bij meer dan 8.000 stations wereldwijd. Daarbij verzamelt u altijd ten minste 500 awardmijlen.

Nu vergelijken

Meer aanbiedingen van de partner