De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Moxy Hotels Logo

Avontuurlijkheid ontmoet boetiek: Moxy Hotels

1-M- per Amerikaanse dollar

Een revolutionair budgethotel

Hoogwaardige inrichting met modern design

Gelaten, ontspannen atmosfeer

24 uur per dag eten en drinken

Het iets andere budgethotel: Moxy is net zo stijlvol en vol flair als een boetiekhotel, maar dan veel betaalbaarder. Geniet van een modern interieur, snelle wifi en een bruisende woonomgeving - net als thuis, maar dan met barkeeper!

In een Moxy Hotel staat u premium comfort en buitengewone service te wachten, die in deze prijsklasse zijn gelijke niet kent. De comfortabel ingerichte kamers maken indruk met heerlijke bedden, 42-inch televisies en gratis wifi. Overnacht in een Moxy Hotel en begin uitgerust aan uw dag!  

Zo verzamelt u Miles in de Moxy Hotels®

  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Moxy Hotels® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u één Mile.

Voorwaarden voor verzamelen van Miles

  • 1 Mile per bestede Amerikaanse dollar aan in aanmerking komende uitgaven. Onder een verblijf wordt opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel verstaan, ongeacht het aantal check-ins/check-outs. De algemene voorwaarden van Marriott Bonvoy® zijn van toepassing. De volledige voorwaarden vindt u hier: MarriottBonvoy.com.
  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Marriott Hotels® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u 1 Mile.
  • Basis voor de berekening van de verzamelde Miles is de prijs van de boeking in USD op het moment van betalen. Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden van Marriott onder artikel 2.7: marriott.de/loyalty/terms