We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

 logo-milesandmore.svg

De Silver Promotion 2023

Met 30 vluchten naar de Frequent Traveller-status

Business Class check-in-procedure bij de Miles & More luchtvaartpartners

Tot 50% extra Miles dankzij Executive Bonus

Uw award Miles zijn beschermd tegen de Miles vervaldatum

Ook in het kalenderjaar 2023 biedt Miles & More u de mogelijkheid om eenvoudig Frequent Traveller te worden of uw Frequent Traveller-status te behouden - met de Silver Promotion 2023.

 

Grijp de unieke kans om de zilveren kaart niet enkel met status Miles maar als alternatief ook met 30 lijnvluchten bij de deelnemende Miles & More luchtvaartpartners te bereiken.

Voorwaarden voor het verzamelen van Miles

  • Geldig voor alle grensoverschrijdende Europese en intercontinentale lijnvluchten en voor alle binnenlandse lijnvluchten in Europa die worden uitgevoerd door de deelnemende Miles & More luchtvaartpartners.1
  • Elke vlucht2 telt: heen- en terugvlucht gelden elk als een aparte vlucht – zo kunt u met slechts 15 roundtrips de Frequent Traveller-status bereiken of behouden. Bij overstapverbindingen met verschillende vluchtnummers telt elke individuele vlucht.
  • Uiteraard blijft de minimumgrens van 35.000 status Miles per kalenderjaar voor het bereiken of verlengen van de geldigheid van de Frequent Traveller-status van toepassing.
  • Als herkwalificatieperiode (via status Miles of vluchtsegmenten) geldt het eerste of tweede kalenderjaar van de statusgeldigheid. De herkwalificatie geldt altijd voor een statusverlenging van twee jaar, onafhankelijk van het feit of deze in beide relevante jaren of in een van de beide jaren gehaald is.
  • Vluchtawards zijn uitgesloten van de Silver Promotion, hiermee kunnen geen segmenten verzameld worden.
1

Gebruik van reserveringsklassen en tarieven die in aanmerking komen voor het verzamelen van Miles

2

Ritten met Lufthansa Express Rail, Lufthansa Express Bus en de Flugzug in Zwitserland komen niet in aanmerking. Dit geldt ook voor routes met een Lufthansa-vluchtnummer waarvoor een bus wordt ingezet.

Zo bereikt u de Frequent Traveller-status

De volgende luchtvaartmaatschappijpartners nemen deel aan de Silver Promotion

Air Dolomiti, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Croatia Airlines, Eurowings, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Luxair, SWISS

 

Vlieg dit jaar 30 keer met onze luchtvaartpartners en ontvang automatisch de Frequent Traveller-status, die minstens twee jaar geldig is.

Andere aanbiedingen van onze luchtvaartmaatschappijpartners