ufuwbcquasdwyyctawdw

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

b5-leonardo-hotels

Feelgood-garantie bij Leonardo Hotels

500-M- per verblijf

 • 4 hoteltypes voor elke reisgewoonte

 • Park, Sleep and Fly-aanbieding

 • Vriendelijke en persoonlijke service

Voor elk verblijf in een Leonardo-hotel ontvangt u 500 awardmijlen.

U vindt meer dan 190 Leonardo Hotels op aantrekkelijke locaties in Europa en Israël. Met meer dan 36.000 kamers op meer dan 100 bestemmingen staat Leonardo Hotels voor een individuele ambiance, een regionaal karakter en persoonlijk contact.

Leonardo Royal Hotel Munich
Leonardo Hotel Munich City South

Er wordt 100% klanttevredenheid geboden volgens het bedrijfsmotto ‘feeling good’ - een goed gevoel. In de Leonardo Hotels staan de bijzondere wensen van de gasten centraal met authentieke service.

Het overkoepelende merk Leonardo Hotels wordt in de 3- tot 4-sterren Superior-categorie en op gelijkwaardig niveau vertegenwoordigd door de merken "Leonardo Royal Hotels" en "Leonardo Boutique Hotels". Nieuw in het merkenportfolio is het lifestylemerk "NYX Hotels" - ontdek de levendige flair van de grote stad, die uw stedelijke levensstijl weerspiegelt met een onmiskenbare ambiance, veelzijdige regionale invloeden en lokale flair.

Zo verzamelt u awardmijlen bij Leonardo Hotels

 1. Word lid van het bonusprogramma Leonardo AdvantageCLUB. Inschrijving is gratis. De algemene deelnamevoorwaarden van Leonardo AdvantageCLUB vindt u hier.

 2. Selecteer als verzameloptie "Miles".

 3. Toon bij het inchecken in een deelnemend Leonardo-hotel uw Miles & More-servicekaart en vermeld uw Leonardo AdvantageCLUB-lidnummer.

Voorwaarden voor verzamelen van mijlen

 • Om na elk gekwalificeerd verblijf in een Leonardo-hotel automatisch mijlen te kunnen verdienen, moet u lid van het bonusprogramma Leonardo AdvantageCLUB zijn. Lid worden kan door zich online in te schrijven op http://www.leonardo-hotels.de/leonardo-advantage-club. De inschrijving is volledig gratis en is onderworpen aan de algemene voorwaarden van Leonardo AdvantageCLUB.
 • Zorg ervoor dat u "Miles" selecteert als verzameloptie. Het is niet mogelijk tegelijkertijd punten en mijlen te verzamelen. Voorafgaande aan het verblijf moeten leden kiezen tussen de verzamelopties Mijlen en Punten door hun profiel desbetreffend bij te werken.
 • De verzamelde mijlen worden binnen vier tot zes weken na het gekwalificeerde verblijf op de Miles & More-rekening gestort.
 • Toon bij het inchecken in een deelnemend Leonardo-hotel uw Miles & More-servicekaart en vermeld uw Leonardo AdvantageCLUB-lidnummer.
 • Openbaar beschikbare kamertarieven en bedrijfstarieven komen in aanmerking voor het verzamelen van mijlen. De volgende kamertarieven komen niet in aanmerking: kamertarieven voor bedrijven of voor reisgroepen, tarieven voor crews (luchtvaartmaatschappijen, schepen e.a.), personeelstarieven, touroperator- en reisorganisatortarieven, gratis verblijven. Wijzigingen voorbehouden.
 • Opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel tellen altijd als één verblijf, ook wanneer die nachten apart geboekt zijn. Dit betekent dat bij een verblijf van bijvoorbeeld twee opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel, slechts 500 mijlen worden toegekend.
 • De mijlen kunnen enkel worden toegekend aan de houder van de Miles & More-servicekaart en enkel voor één kamer, die door het Miles & More-lid wordt bezet en wanneer hij/zij persoonlijk heeft ingecheckt.
 • Mijlen kunnen worden verzameld voor boekingen in deelnemende Leonardo-hotels in Europa en Israël. De volgende hotels nemen niet deel: Leonardo Hotel & Residenz Leipzig, Holiday Inn Düsseldorf Airport-Ratingen, Holiday Inn Frankfurt Airport North.
 • Enkel boekingen die na inschrijving in de Leonardo AdvantageCLUB uitgevoerd zijn, komen in aanmerking voor het verzamelen van mijlen. Mijlen kunnen worden verzameld voor directe boekingen via de Leonardo Hotels-website, de Leonardo Hotels-reserveringscentrale of via telefoon, fax, e-mail of aan de receptie. Ook boekingen door traditionele reisbureaus aan de reserveringscentrale van Leonardo Hotels via het GDSs-systeem komen in aanmerking voor het verzamelen van mijlen. Boekingen die via online-reisbureaus, een wederverkoper/verkooppartner of tourorganisator worden geplaatst komen niet in aanmerking voor het verzamelen van mijlen.
 • De aanbieding kan niet met andere aanbiedingen of acties worden gecombineerd.
 • De algemene voorwaarden van Leonardo Hotels en van de Leonardo AdvantageCLUB zijn van toepassing.
 • Het verzamelen van mijlen is onderhevig aan de algemene voorwaarden van Miles & More.

Meer aanbiedingen van de partner

ufuwbcquasdwyyctawdw