ufuwbcquasdwyyctawdw

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Leonardo Hotels Logo

Voor iedereen het hotel met het goede gevoel

500-M- per verblijf

 • 4 hoteltypes voor elke reisgewoonte

 • Park, Sleep and Fly-aanbieding

 • Vriendelijke en persoonlijke service

Van Berlijn tot Tel Aviv: Verzamel met ieder verblijf in een Leonardo Hotel, Leonardo Royal Hotel, Leonardo Boutique Hotel of NYX Hotel 500 award Miles. In meer dan 200 hotels in Europa en Israël wordt u verwelkomd in een stijlvol interieur en een warme service met een 100% goed gevoel.

Zo werkt het

 1. Word lid van de Leonardo AdvantageCLUB. Hier kunt u zich gratis aanmelden: Leonardo AdvantageCLUB

 2. Selecteer als verzameloptie "Miles".

 3. Toon bij het inchecken uw Miles & More-servicekaart en vermeld uw Leonardo AdvantageCLUB-lidmaatschapsnummer.

Voorwaarden

 • Om na elk gekwalificeerd verblijf in een Leonardo-hotel automatisch mijlen te kunnen verdienen, moet u lid van het bonusprogramma Leonardo AdvantageCLUB zijn. Lid worden kan door zich online in te schrijven op http://www.leonardo-hotels.de/leonardo-advantage-clubufuwbcquasdwyyctawdw. De inschrijving is volledig gratis en is onderworpen aan de algemene voorwaarden van Leonardo AdvantageCLUB.
 • Zorg ervoor dat u "Miles" selecteert als verzameloptie. Het is niet mogelijk tegelijkertijd punten en Miles te verzamelen. Voorafgaand aan het verblijf krijgen leden de mogelijkheid om te kiezen tussen de verzamelopties Miles en Punten, door middel van het online bijwerken van het ledenprofiel.
 • De verzamelde mijlen worden binnen vier tot zes weken na het gekwalificeerde verblijf op de Miles & More-rekening gestort.
 • Toon bij het inchecken in een deelnemend Leonardo-hotel uw Miles & More-servicekaart en vermeld uw Leonardo AdvantageCLUB-lidnummer.
 • Openbaar beschikbare kamertarieven en bedrijfstarieven komen in aanmerking voor toekenning van Miles. De volgende kamertarieven zijn uitgesloten van dit programma: kamertarieven voor bedrijven of voor reisgroepen, tarieven voor crews (luchtvaartmaatschappijen, schepen e.a.), personeelstarieven, touroperator- en reisorganisatortarieven, gratis verblijven. Wijzigingen voorbehouden.
 • Opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel tellen altijd als één verblijf, ook wanneer die nachten apart geboekt zijn. Dit betekent dat bij een verblijf van bijvoorbeeld twee opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel, slechts 500 mijlen worden toegekend.
 • De mijlen kunnen enkel worden toegekend aan de houder van de Miles & More-servicekaart en enkel voor één kamer die door het Miles & More-lid wordt bezet en wanneer hij/zij persoonlijk heeft ingecheckt.
 • Award Miles kunnen worden verzameld voor boekingen in deelnemende Leonardo-hotels in Europa en Israël. De volgende hotels zijn uitgesloten van deelname: Leonardo Hotel & Residenz Leipzig, Holiday Inn Düsseldorf Airport-Ratingen, Holiday Inn Frankfurt Airport North.
 • Enkel boekingen die na inschrijving in de Leonardo AdvantageCLUB uitgevoerd zijn, komen in aanmerking voor het verzamelen van award Miles. Award Miles kunnen worden verzameld voor directe reserveringen via de website van Leonardo Hotels, de reserveringscentrale van Leonardo Hotels of via telefoon, fax, e-mail of aan de receptie. Ook reserveringen die door een traditionele reisorganisatie via het GDS-systeem in de reserveringscentrale van Leonardo Hotels werden geplaatst, komen in aanmerking voor het verzamelen van award Miles. Boekingen die via online-reisbureaus, een wederverkoper/verkooppartner of tourorganisator worden geplaatst komen niet in aanmerking voor het verzamelen van award Miles.
 • De aanbieding kan niet met andere aanbiedingen of acties worden gecombineerd.
 • De algemene voorwaarden van Leonardo Hotels en van de Leonardo AdvantageCLUB zijn van toepassing.
 • Het verzamelen van award Miles is onderhevig aan de algemene voorwaarden van Miles & More.

Meer aanbiedingen van de partner