De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Le Meridien Logo

Verken de wereld in stijl

2 -M- per Amerikaanse dollar

Mid-eeuwse moderne design esthetiek

Koffiecultuur

Le Scoop by Le Méridien – een overheerlijk ijsje

Petit plates – een proefje van de bestemming

Creatieve vergaderingen en huwelijken

Le Méridien Family

Ontdek bestemmingen over de hele wereld, vier elke cultuur vanuit de uitgesproken Europese geest van genieten van het goede leven met Le Méridien. Waar speelse finesse en tijdloos chic design elkaar ontmoeten.

Zo verzamelt u award Miles bij Le Méridien

  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy® om bij Le Méridien Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies ”Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u twee Miles.

Voorwaarden voor verzamelen van Miles

  • 2 Miles per bestede Amerikaanse dollar aan in aanmerking komende uitgaven. Onder een verblijf wordt opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel verstaan, ongeacht het aantal check-ins/check-outs. De algemene voorwaarden van Marriott Bonvoy® zijn van toepassing. De volledige voorwaarden vindt u hier: MarriottBonvoy.com.
  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Marriott Hotels® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u 2 Miles.
  • Basis voor de berekening van de verzamelde Miles is de prijs van de boeking in USD op het moment van betalen. Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden van Marriott onder artikel 2.7: marriott.de/loyalty/terms