Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Kempinski Logo

Uitbundige Europese sfeer bij Kempinski

500-M- per verblijf

Luxe resorts, zaken- en spahotels over de hele wereld

Internationaal portfolio van 76 hotels

Golfbanen, die tot de meest indrukwekkende van de wereld behoren

Locaties voor spectaculaire events

Met een exclusieve portefeuille van mythische vestigingen overal ter wereld, kan Kempinski Hotels zich beroemen op zijn opmerkelijke Europese elegante flair, waarmee ze hun gasten eeuwig gekoesterde momenten laten beleven.

Hoe kunt u bij Kempinski hotels awardmijlen verdienen?

Leden van het Miles & More programma krijgen 500 mijlen per verblijf op vertoon van hun kaart in de deelnemende Kempinski Hotels.

Voorwaarden voor verzamelen van mijlen

  • Bij het reserveren en/of inchecken moeten de gasten hun Miles & More servicekaartnummer opgeven en de mijlen aanvragen.
  • Na 4 tot 6 weken worden uw mijlen op uw Miles & More account gecrediteerd.
  • De gasten moeten een geldig kamertarief betalen en per geldig verblijf en kamer wordt slechts één mijlenaward toegekend.
  • Geldig verblijf betekent één of meer opeenvolgende nachten doorgebracht door een Miles & More lid, gereserveerd tegen een geldig tarief bij een deelnemend hotel. Dit is onafhankelijk van het aantal keren dat het lid tijdens dat verblijf in- of uitcheckt.
  • Tarieven voor touroperators, groepen en pakketten, gratis/aangeboden verblijven, tarieven voor de reisindustrie en internetgroothandel/derden komen niet in aanmerking.

Pure luxe in Kempinski Hotels

Alle exclusieve Kempinski Hotels zijn uitstekend goed gelegen en combineren opvallende charme met unieke allure, of het nu een stijlvol stadshotel is of een ruime resort in een schilderachtige streek.

Kempinski Hotels stuurt u op een opmerkelijke reis naar zijn luxueuze aanbod in Europa, Afrika, Azië en het Midden-Oosten.

Meer aanbiedingen van de partner