De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

JW Marriott Logo

Een toevluchtsoord ontworpen om helemaal tot uzelf te komen.

2 -M- per Amerikaanse dollar

Geniet van mindful spaces, ontworpen om de focus te stimuleren en de geest te revitaliseren

Laat uw geest tot rust komen in onze buitengewone spa’s, waaronder de gerenommeerde Spa by JW®

Voed uw lichaam met een vers gerecht bereid met ingrediënten afkomstig uit onze JW-tuinen

Family by JW® biedt aantrekkelijke ervaringen voor elke generatie

JW Marriott maakt deel uit van het luxe merkenaanbod van Marriott International en bestaat uit prachtige hotels en unieke resortbestemmingen over de hele wereld. JW Marriott is een eerbetoon aan de oprichter van Marriott International, J. Willard "J.W." Marriott, die prioriteit gaf aan zijn eigen welzijn zodat hij beter voor anderen kon zorgen. Geïnspireerd door zijn levensbenadering en geworteld in holistisch welzijn, bieden de hotels van JW Marriott een toevluchtsoord waar gasten helemaal tot zichzelf kunnen komen – met een verscherpt bewustzijn, goed gevoed lichaam en gerevitaliseerde geest – door middel van programma's en ervaringen die hen aanmoedigen om samen te komen en elk moment ten volle te beleven. Er zijn vandaag de dag meer dan 110 JW Marriott hotels in meer dan 35 landen en gebieden wereldwijd, die zich richten op verfijnde, bewuste reizigers die op zoek zijn naar ervaringen die hen helpen in het hier en nu te leven, zinvolle verbondenheid te stimuleren en de ziel te voeden.

Zo verzamelt u award Miles bij JW Marriott®

  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om bij JW Marriott® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u twee Miles.

Voorwaarden voor verzamelen van Miles

  • 2 Miles per bestede Amerikaanse dollar aan in aanmerking komende uitgaven. Onder een verblijf wordt opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel verstaan, ongeacht het aantal check-ins/check-outs. De algemene voorwaarden van Marriott Bonvoy® zijn van toepassing. De volledige voorwaarden vindt u hier: MarriottBonvoy.com.
  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Marriott Hotels® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u 2 Miles.
  • Basis voor de berekening van de verzamelde Miles is de prijs van de boeking in USD op het moment van betalen. Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden van Marriott onder artikel 2.7: marriott.de/loyalty/terms