We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

JW Marriott Logo

Unieke hotelkunst bij JW Marriott

2-M- per Amerikaanse dollar

De JW-behandeling - buitengewone service

Een breed aanbod aan culturele evenementen, zoals ballet en shows

Innovatieve oplossingen voor uw conferentie of evenement

Didactische activiteiten voor kinderen en hun families bij JW

In de luxehotels en -resorts van JW Marriott zijn de maaltijden een bijzondere belevenis. Ook de meest ervaren smaakpapillen kunnen hier genieten van nieuwe kostelijkheden.

Van Phuket tot Londen en Chicago: geniet van een creatieve ”fusionkeuken”, authentieke lokale specialiteiten, de meest verse ingrediënten en andere heerlijke lekkernijen.

Zo verzamelt u award Miles bij JW Marriott®

  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om bij JW Marriott® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u twee Miles.

Voorwaarden voor verzamelen van Miles

  • 2 Miles per bestede Amerikaanse dollar aan in aanmerking komende uitgaven. Onder een verblijf wordt opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel verstaan, ongeacht het aantal check-ins/check-outs. De algemene voorwaarden van Marriott Bonvoy® zijn van toepassing. De volledige voorwaarden vindt u hier: MarriottBonvoy.com.
  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Marriott Hotels® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u 2 Miles.
  • Basis voor de berekening van de verzamelde Miles is de prijs van de boeking in USD op het moment van betalen. Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden van Marriott onder artikel 2.7: marriott.de/loyalty/terms

Meer aanbiedingen van de partner