Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Jumeirah Hotels & Resorts Logo

Het buitengewone beleven bij Jumeirah Hotels & Resorts

1-M- per Amerikaanse dollar

  • Winnaar van talrijke reis- en toerismeprijzen

  • Jumeirah Arts & Culture Platform

  • Hoogste luxe in baanbrekende architectuur

Verdien 1 mijl voor elke USD die u tijdens een in aanmerking komend verblijf in Jumeirah Hotels & Resorts besteedt. Indien u bovendien bij Jumeirah verblijft, maar niet tegen een geldig tarief, kunt u nu 1 mijl verdienen per USD die u besteedt aan uw hotelfactuur.

En dat is nog niet alles: verblijf in om het even welk Jumeirah Hotel of Resort, gedurende 15 dagen of meer in een kalenderjaar, of het nu opeenvolgende nachten of een aantal onderbroken verblijven betreft, en verdien een bonus van 5.000 mijlen.

Hoe kunt u bij Jumeirah Hotels & Resorts awardmijlen verdienen?

Toon uw Miles & More kaart bij het inchecken. Verdien 1 mijl voor elke bestede USD. Dit aanbod is overal ter wereld geldig.

Deelnemende Jumeirah Hotels & Resorts

Voorwaarden voor verzamelen van mijlen

Er worden mijlen toegekend op basis van een overnachting tijdens een in aanmerking komend verblijf voor maximaal dertig opeenvolgende nachten per verblijf.

Mijlen worden uitsluitend toegekend aan de Miles & More kaarthouder. Als de kaarthouder verschillende kamers voor één nacht boekt worden de mijlen toegekend voor de duurste kamer.

Het sparen van mijlen is beperkt tot de individuele reis van de kaarthouder. Als een kaarthouder een congres of groepsvergadering bijwoont en individueel voor de kamer betaalt kan hij in aanmerking komen om mijlen voor het verblijf te ontvangen.

Voorde volgende tarieven worden mijlen toegekend:

 

  • Bed
  • Standaardtarief
  • Gepubliceerde bedrijfs- of consortiumtarieven

 

Voor andere tarieven worden geen mijlen toegekend. Dit is ook van toepassing op:

  • Contractkamers
  • Kamers die op lange termijn gereserveerd zijn door bedrijven
  • Kamers die samen gefactureerd zijn op één algemene factuur

 

Ook voor op de kamer gefactureerde maaltijden en drankjes krijgt de kaarthouder mijlen. Dit is niet van toepassing op conferenties, banketten, bediening, belastingen, betalingen met Visa of andere uitgaven.

Luxe opnieuw gedefinieerd

De in Dubai gevestigde luxehotelgroep Jumeirah Group, eigendom van Dubai Holding, exploiteert een hoogwaardig portfolio van hotels en resorts.

Tot de Jumeirah Hotels & Resorts behoren Jumeirah at Etihad Towers in Abu Dhabi, Burj Al Arab, Jumeirah Beach Hotel1, Jumeirah Creekside Hotel, Jumeirah Emirates Towers, Jumeirah Zabeel Saray, Jumeirah al Naseem en Madinat Jumeirah in Dubai, Jumeirah Vittaveli op de Malediven, Jumeirah Himalayas Hotel in Shanghai, Jumeirah Frankfurt in Duitsland, Jumeirah Port Soller Hotel & Spa op Mallorca, Jumeirah Royal Saray in Bahrein, en Jumeirah Carlton Tower en Jumeirah Lowndes Hotel in Londen.

De Jumeirah Group exploiteert bovendien het merk Jumeirah Living waaronder luxueuze service-woningen worden aangeboden, het spa-merk Talise, Jumeirah Restaurants en het Wild Wadi Waterpark.

Naar Jumeirah Hotels & Resorts

Meer aanbiedingen van de partner

1

Het Jumeirah Beach Hotel is vanaf 11 mei 2018 wegens renovatie gesloten. De heropening is in oktober 2018. Tot de faciliteiten die in de tussenperiode in bedrijf blijven behoren het Wild Wadi Waterpark™, de Talise Fitnessstudio en Café, en The Kids Club voor Talise-leden.

ufuwbcquasdwyyctawdw