Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Inter Continental Logo

Wereldwijd betrouwbare, hoge normen: InterContinental®

2-M- per Amerikaanse dollar

  • Slapen in historische en karakteristieke bouwwerken

  • Green Engage System

  • Veelvuldig bekroond

  • Hotels op de beste locaties

Bij InterContinental® Hotels & Resorts vindt men dat internationale reizen altijd aanlokkelijk moeten zijn en richt men zich op degenen die het leven waarderen en ervan genieten net zoals InterContinental – de glamour en vrolijkheid van fascinerende plekken, in combinatie met de internationale kennis en de lokale, culturele wijsheid van InterContinental® Hotels & Resorts.

Als het eerste internationale hotelmerk voor luxe reizen ter wereld is InterContinental® Hotels & Resorts al jarenlang toonaangevend voor nieuwe internationale reisbestemmingen. Elk van de hotels is een bestemming op zich, met een unieke stijl en sfeer, van historische gebouwen en kenmerkende bezienswaardigheden van een stad tot indrukwekkende resorts in alle hoeken van de wereld.

Zo verzamelt u awardmijlen bij InterContinental®

Voorwaarden voor verzamelen van mijlen

  • Voorwaarde is dat u bij aanmelding voor de IHG® Rewards Club Miles & More als verzameloptie kiest.
  • Van mijlencreditering uitgesloten zijn bepaalde kamerprijzen zoals groothandelsprijzen, groepsprijzen, reisaanbiederstarieven, nettoprijzen en prijzen voor medewerkers en reisbureaus enz.
  • De mijlen kunnen uitsluitend worden toegekend aan de houder van de Miles & More-kaart en wanneer deze zelf heeft ingecheckt in het hotel. Er worden enkel mijlen toegekend voor de kamer die wordt gebruikt door het Miles & More-lid.

Beleef het leven bij InterContinental®

Dit hotel is de beste keuze voor wie geniet van de magie en aantrekkingskracht van fascinerende plekken. Hier vindt u internationale kennis en de wijsheid van de lokale cultuur.

Elk hotel is op zichzelf een reisbestemming met een unieke stijl en sfeer. Er wachten historische gebouwen, hoogtepunten in steden en indrukwekkende resorts over de hele wereld op u.

Of u nu een bestemming zoekt met veel cultureel erfgoed, een spontaan weekend weg met winkelen en spabezoek wenst of naar een schilderachtige plek wilt reizen uw huwelijk - de InterContinental® Hotels & Resorts bieden u een keur aan mogelijkheden. Uw reismogelijkheden zijn grenzeloos.

Vind en boek een hotel met de nieuwe IHG® Rewards Club Android™-app of onze regelmatig geactualiseerde iPhone®-app. Heeft u geen Android of iPhone? Geen probleem. Boek een kamer, controleer de reservering en meer via www.ihgrewardsclub.com of met uw smartphone.

Meer aanbiedingen van de partner