Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Internationale merkproducten bij HEINEMANN Duty Free

1-M- per bestede euro

  • Exclusieve cosmetica, parfums, dranken en meer

  • Maandelijkse Special Offers met 30% korting

In de HEINEMANN Duty Free Shops vinden reizigers op de luchthaven internationale merkartikelen voor voordelige prijzen: Parfum en cosmetica, heerlijke wijnen, een groot assortiment aan hoogwaardige alcoholische dranken, vele regionale producten, maandelijks wisselende Special Offers met 30% extra korting en nog veel meer. Bij uw aankoop ontvangt u 1 awardmijl per bestede euro. HEINEMANN begeleidt u bovendien met grote voordelen en buitengewone diensten – voor, tijdens en na uw reis.

Zo eenvoudig verzamelt u awardmijlen bij HEINEMANN

  • Toon aan de kassa uw Miles & More-kaart.
  • U ontvangt onmiddellijk 1-M- per bestede euro.1
  • Uw awardmijlen worden binnen 6 weken automatisch op uw mijlenrekening overgeschreven.
  • U kunt bij de HEINEMANN Duty Free, Travel Value en Tax Free Shops op luchthavens in Duitsland, Oostenrijk, Italië en Denemarken mijlen verzamelen.

Online shop en bezorgdienst

Passagiers kunnen op heinemann-shop.com ontspannen winkelen en alles comfortabel thuis laten bezorgen – en dat alles voor de normale lage prijzen en vanaf 75 euro aan bestelling(en) zelfs zonder verzendkosten. Om van de exclusieve voordelen te profiteren, hebt u een geldig vliegticket uit de EU en een Duits bezorgadres nodig. U kunt uw bestelling al drie maanden voor vertrek opgeven. U hebt eveneens de mogelijkheid om de bezorgdienst in de shop op de luchthaven te gebruiken en uw aankopen rechtstreeks thuis te laten bezorgen.2

Nu winkelen in de online shop van HEINEMANN via www.heinemann-shop.com.

Meer aanbiedingen van de partner

1

Aan te geven en belaste (samengebonden) tabakswaren, kranten, tijdschriften en boeken, statiegeldartikelen en winkeltassen zijn om wettelijke redenen uitgesloten van het verzamelen van mijlen.

 

2

De bezorgdienst van HEINEMANN via heinemann-shop.com is beschikbaar voor klanten die een geldig vliegticket uit de EU aangeven met een vertrekdatum uiterlijk 3 maanden na bestelling, en die over een geldig bezorgadres in Duitsland beschikken.

ufuwbcquasdwyyctawdw