ufuwbcquasdwyyctawdw

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Logo GetYourGuide

Het leven beleven – GetYourGuide

4-M- per bestede euro

  • ’s Werelds grootste online platform voor reizigers

  • Tours, musea, bezienswaardigheden en activiteiten

  • Wereldwijd tickets boeken zonder in de rij staan

  • Competente, goedgekeurde  partners

GetYourGuide is ’s werelds grootste online platform voor tours, bezienswaardigheden en activiteiten. Hier hebt u de keuze uit meer dan 30.800 activiteiten en belevenissen in de hele wereld. Of u nu zin hebt in lekkere tapas in Spanje of snorkelend de kleurige koraalriffen van Queensland wilt ontdekken, bij GetYourGuide vindt u ’s werelds grootste keuze aan belevenissen.

Zo verzamelt u awardmijlen met GetYourGuide

Voor elke boeking bij GetYourGuide verzamelt u 4 mijlen per bestede euro. Geef daarvoor bij het boeken simpelweg uw Miles & More-servicekaartnummer aan en uw mijlen worden automatisch overgeschreven.

Bereid voor het volgende avontuur? Er staan u onvergetelijke belevenissen te wachten!

Voorwaarden voor verzamelen van mijlen

  • Geef bij het boeken uw Miles & More-servicekaartnummer aan.
  • Deze aanbieding geldt wereldwijd.
  • De mijlen worden na het plaatsvinden van de tour automatisch overgeschreven.
  • De overschrijving van mijlen is alleen mogelijk voor boekingen via de geïntegreerde knop „Nu boeken” of via de partnerlink op dezelfde pagina.

De beste belevenissen rondom de aardbol

Bij GetYourGuide kunt u niet alleen rechtstreeks tickets voor ’s werelds spannendste bezienswaardigheden boeken en de lange wachtrijen aan de kassa vermijden. We hebben ook spannende uitstapjes, tours met begeleiding, en sport en avontuur voor u in petto.

De plaatselijke aanbieders verstaan hun vak - het is hun roeping om reizigers de wereld te laten zien. Alle partners worden nauwgezet gecontroleerd om te garanderen dat alle klanten bij alle avonturen in goede handen zijn.

Kies uit duizenden activiteiten en aanbiedingen in de hele wereld en stel met GetYourGuide uw persoonlijke droomvakantie samen.

Meer aanbiedingen van de partner