We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Courtyard by Marriott Logo

Stijlvol verblijven in Courtyard by Marriott Hotels

1-M- per Amerikaanse dollar

1.000 businesshotels in 46 landen

Fitnessstudio en zwembad 24 uur per dag geopend

Lobby voor vergaderingen en werk

Ontspanningsgedeelte met open haard in de open lucht

Veeleisende gasten, gericht op succes, waarvoor zakenreizen een bron van vervulling en professionele groei zijn, vinden bij Courtyard® een mogelijkheid, het drukke zakenleven even te vergeten en energie op te doen. Zo kunnen ze hun potentieel aan succes en creativiteit beter benutten. De comfortabele kamers bieden gratis internettoegang. Veel van deze accommodaties bieden hun gasten grote buitenruimtes, zwembaden en fitnessruimtes, waar ze heerlijk kunnen ontspannen. De ruime lobby met zitgelegenheid en gratis WLAN of het businesscentrum met computers, printers en meer bieden plek om te werken en in verbinding te staan met de buitenwereld.

Een ander hoogtepunt van Courtyard® by Marriott® is het ontbijt: diverse eiergerechten, vers fruit, Belgische wafels, heerlijke aromatische koffie en meer maken een perfecte start van de dag mogelijk. Laat u verwennen en verzamel tegelijk Miles.

Zo verzamelt u award Miles bij Courtyard® by Marriott®

  • Om Miles te kunnen verzamelen bij Courtyard® by Marriott® dient u lid te zijn van Marriott Bonvoy.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u één Mile.

Voorwaarden voor verzamelen van Miles

  • 1 Mile per bestede Amerikaanse dollar aan in aanmerking komende uitgaven. Onder een verblijf wordt opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel verstaan, ongeacht het aantal check-ins/check-outs. De algemene voorwaarden van Marriott Bonvoy® zijn van toepassing. De volledige voorwaarden vindt u hier: MarriottBonvoy.com.
  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Marriott Hotels® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u 1 Mile.
  • Basis voor de berekening van de verzamelde Miles is de prijs van de boeking in USD op het moment van betalen. Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden van Marriott onder artikel 2.7: marriott.de/loyalty/terms

U kunt de vernieuwde lobby met binnenplaats van dichtbij meebeleven op gocourtyard.com.

De Blog van Brian en informatieve video's maken een rondleiding door het hotel mogelijk en houden u op de hoogte van nieuwe producten, diensten en locaties.

Meer aanbiedingen van de partner