De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Logo Best Western Plus

Best Western Plus Hotels: Dat is extra comfort en service

500-M- per verblijf

Stijlvol modern ontwerp

Doordachte en hoogwaardige voorzieningen

Voor de veeleisende reiziger

Best Western Plus Hotels zijn zowel bij zakelijke reizigers als bij vakantiegangers geliefd en daarom meermaals bekroond. Naast de gangbare hoge kwaliteitsstandaard van Best Western geniet u hier van het comfort en de waarde van een stijlvol modern design in alle delen van het hotel.

 

De zorgvuldig doordachte voorzieningen en hoogwaardige extra’s van Best Western Plus Hotels voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende reizigers van nu. Meer slaapcomfort, meer ontspanning, meer zekerheid - voor een werkelijke Plus-belevenis is aan alles gedacht. Best Western Plus Hotels zijn opmerkzame gastheren, die zorg dragen voor de kleine en grote details, die uw verblijf nog aangenamer maken.

Zo verzamelt u Miles bij Best Western Plus

1.

Toon bij het inchecken simpelweg uw Miles & More-kaart.

2.

Voor elk verblijf in een van de deelnemende Best Western Plus Hotels ontvangt u 500 Miles.

Voorwaarden voor het verzamelen van Miles

  • Voor overnachtingen voorafgaand aan de registratie worden geen Miles toegekend. (Dit geldt niet voor leden van "Best Western Rewards".)
  • Opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel tellen altijd als EEN verblijf, ook als die nachten apart geboekt zijn. Dit betekent bijvoorbeeld dat voor een verblijf met twee opeenvolgende overnachtingen in hetzelfde hotel slechts eenmaal 500 Miles worden toegekend.
  • Uitgesloten van het verzamelen van Miles zijn verblijven die geboekt zijn via online reisbureaus ("OTA"), zoals priceline.com, expedia.com, travelocity.com, booking.com, kayak.com (d.w.z. andere boekingskanalen dan kanalen van het merk Best Western); verblijven die geboekt zijn via reisorganisaties; verblijven die geboekt zijn met gereduceerde tarieven, zoals medewerkerstarieven, reisbureautarieven of unit-gebaseerde Travel Cards (AC-/UC-tarief), netto FIT- of groothandelstarieven, groepstarieven, luchtvaartmaatschappijtarieven, gratis overnachtingen in het kader van Best Western Rewards (FX-tarieven) of aanbiedingstarieven voor langetermijnverblijf van meer dan dertig (30) nachten.
  • * De Miles kunnen uitsluitend worden toegekend aan de houder van de Miles & More-kaart, wanneer deze zelf heeft ingecheckt in het hotel.
  • Er worden enkel Miles toegekend voor de kamer die wordt gebruikt door het Miles & More-lid.
  • Reeds toegekende punten kunnen niet achteraf worden omgewisseld voor Miles.
  • Best Western behoudt zich het recht voor om de voorwaarden voor het verzamelen van Miles op elk moment te wijzigen.
  • De Algemene voorwaarden van Miles & More zijn van toepassing.