De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

CC BE brussels airlines premium american express preferred american express Logo

Reizen met de Brussels Airlines Miles & More American Express® Cards

Tot 2-M- per euro

Reisongevallenverzekering

Reisannuleringsverzekering

Verzekering voor diefstal van handtas en portemonnee

Wereldwijd geaccepteerd

Tot 6.000 Miles Welkomstbonus

Maak uw reisdromen waar met de Brussels Airlines Miles & More American Express® Cards!

Wilt u met uw award Miles naar de andere kant van de wereld reizen? Vraag uw Brussels Airlines Miles & More American Express Card aan en bekijk hoe uw Miles rekening nieuwe hoogten bereikt. U kunt award Miles verzamelen bij al uw dagelijkse aankopen – ook als u niet vliegt. Bovendien vervallen uw award Miles niet langer. Precies wat u nodig hebt om uw wildste reisdromen te verwezenlijken!

 
    Brussels Airlines Miles & More
Preferred American Express®
Brussels Airlines Miles & More
Premium American Express®
Mijlen    
Dagelijkse aankopen €1 = 1,25 mijlen
€1 = 1,5 mijlen
Aankoop van tickets bij Brussels Airlines €1 = 2 mijlen
€1 = 2 mijlen
Welkomstbonus 3.000 mijlen
6.000 mijlen
Jaarlijkse bonus (op basis van uw uitgaven) 5.000 mijlen
10.000 mijlen
Geldigheid van uw awardmijlen Uw awardmijlen vervallen niet Uw awardmijlen vervallen niet
Reisverzekeringen    
Reisannulering- en onderbreking
Ticket upgrade (herwaardering van ticket)
Vertraagde bagage
Gemiste aansluitingsvlucht
Reisongevallen
Bagageverzekering
Diefstal van portefeuille of handtas
Aankoopverzekeringen    
Aankoopgarantie
Leveringsgarantie voor internetaankopen
Beste Prijs-garantie
Jaarlijkse bijdrage  €120  €150
Jaarlijkse bijdrage - bijkomende Kaart  €40  €50

De Brussels Airlines Miles & More Preferred American Express® en de Brussels Airlines Miles & More Premium American Express® worden uitgegeven door American Express Europe S.A. Belgian branch.

Voor meer informatie betreffende de tarieven en voorwaarden, gelieve de Algemene voorwaarden voor het kaartgebruik en de Algemene voorwaarden van de verzekeringen die zijn verbonden met de Brussels Arlines Miles & More Preferred en Brussels Airlines Miles & More Premium American Express Cards te raadplegen. 

 

De Brussels Airlines Miles & More American Express Kaarten worden uitgegeven door American Express Europe S.A. Belgisch bijkantoor, met belangrijkste commerciële website www.americanexpress.be. Met betrekking tot de distributie van de verzekeringen inbegrepen in de Brussels Airlines Miles & More American Express Kaarten, werkt American Express Europe S.A. (Belgisch bijkantoor) nauw samen met Amex Asesores de Seguros, Sociedad de Agencia de Seguros Vinculada, S.A.U. toegelaten om verzekeringsbemiddelingsactiviteiten in België en Luxemburg uit te oefenen. 

 

Bovenop betaaldiensten biedt de Brussels Airlines American Express Kaart u specifieke voordelen en diensten. De Kaartaanvrager behoudt steeds de mogelijkheid om in te tekenen op de basis Kaart (Blue Kaart) die enkel de betaaldiensten aanbiedt zonder de specifieke voordelen en diensten verbonden aan de American Express Platinum Kaart. Deze intekening kan op elk ogenblik zonder bijkomende kosten (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage). Meer weten over de basis Kaart (Blue Kaart)? Klik hier voor meer informatie.