We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

 Logo Ameron Hotel Collection

Dynamisch en modern: de AMERON Hotels

500-M- per verblijf

3 hoteltypen: SMART Business, SMART Resort en SMART Fine

Modern interieur

Uitstekende ligging en eersteklas architectuur

Verzamel Miles met de AMERON Hotels - een jong, fris en nieuw hotelmerk in het 4-sterrensegment, onderdeel van de Althoff Group. Met een duidelijke focus op de behoeften van de moderne hotelgast en met een serviceaanbod dat de gasten ook daadwerkelijk nodig hebben. Voeg daarbij een actueel en modern design, zeer gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers en een duidelijk bedrijfsconcept, en u hebt de basis van het succes van de AMERON Hotels.

De AMERON-filosofie is gebaseerd op drie bouwstenen: lifestyle, gastvrijheid en genieten. Beleef in het AMERON-hotel van uw voorkeur de authentieke Italiaanse keuken op het hoogste niveau, laat u verwennen door even sympathiek als competent servicepersoneel en geniet van het design, de atmosfeer en de correcte omgangsvormen bij de AMERON Hotel Collection.  

Zo verzamelt u award Miles bij AMERON Hotels

Toon bij het inchecken simpelweg uw Miles & More-kaart. Per verblijf ontvangt u 500 Miles. Deze aanbieding is wereldwijd geldig.

Voorwaarden voor het verzamelen van Miles

 • Leden van het Miles & More programma ontvangen 500 Miles voor elk verblijf in een deelnemend AMERON Hotel.
 • Er worden als volgt Miles gecrediteerd voor gekwalificeerde tarieven:
  • Rack
  • Beste beschikbare tarief (BAR)
  • Consortia
 • Miles verzamelen is niet mogelijk bij groeps- of dagtarieven/-pakketten, beurstarieven, bedrijfstarieven, langetermijnappartementen, Priceline of andere veilingsites, werknemers- of reisbureautarieven en tarieven voor langetermijnverblijf (AMERON Die Welle).
 • Ook boekingen via online portals en internet-groothandel (derde partijen) komen niet in aanmerking voor het verzamelen van Miles.
 • De Miles kunnen uitsluitend worden toegekend aan de houder van de Miles & More-servicekaart en wanneer deze zelf heeft ingecheckt in het hotel.
 • Er worden enkel Miles toegekend voor de kamer die wordt gebruikt door het Miles & More-lid.

Een nieuwe definitie van luxe

AMERON Hotels is een jong, fris en nieuw hotelmerk in het viersterrensegment,
met een duidelijke focus op de behoeften van de moderne hotelgast en met diensten die zij ook daadwerkelijk nodig hebben. Voeg daarbij een actueel en modern design, hooggemotiveerde en goed opgeleide medewerkers en een duidelijk bedrijfsconcept, en u hebt de basis van hun succes.

Meer aanbiedingen van de partner