De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Actueel veiligheidsadvies

Er doen momenteel verschillende phishing e-mails de ronde met Miles & More als zogenaamde afzender. Vertrouw deze e-mails niet; ze werden niet verzonden door Lufthansa of Miles & More. Gelieve geen persoonsgegevens door te geven als u zo een e-mail ontvangt, klik niet op hyperlinks en open ook geen bijlagen. Meer informatie over phishing

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

 Logo Ameron Hotel Collection

Kosmopolitisch & universeel: de AMERON Collection

500 -M- per verblijf

Hotels met persoonlijkheid

Eersteklas architectuur en stijlvol design

Uitstekende ligging

Verzamel Miles met de AMERON Hotels - een jong, fris en nieuw hotelmerk in het 4-sterrensegment, onderdeel van de Althoff Group. Met een duidelijke focus op de behoeften van de moderne hotelgast en met een serviceaanbod dat de gasten ook daadwerkelijk nodig hebben. Voeg daarbij een actueel en modern design, zeer gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers en een duidelijk bedrijfsconcept, en u hebt de basis van het succes van de AMERON Hotels.

De AMERON-filosofie is gebaseerd op drie bouwstenen: lifestyle, gastvrijheid en genieten. Beleef in het AMERON-hotel van uw voorkeur de authentieke Italiaanse keuken op het hoogste niveau, laat u verwennen door even sympathiek als competent servicepersoneel en geniet van het design, de atmosfeer en de correcte omgangsvormen bij de AMERON Hotel Collection.  

Zo verzamelt u award Miles bij AMERON Hotels

Toon bij het inchecken simpelweg uw Miles & More-kaart. Per verblijf ontvangt u 500 Miles. Deze aanbieding is wereldwijd geldig.

De AMERON Collection staat voor hotels met persoonlijkheid. Elk hotel heeft iets unieks en een eigen en individueel karakter. Ze onderscheiden zich met hun stijlvolle uitstraling die klassieke elegantie en stedelijke flair combineert: ongecompliceerd, uitnodigend, gecultiveerd. 

Zo werkt het

 1. Laat bij het inchecken uw Miles & More-servicekaart zien. 
 2. Voor elk verblijf ontvangt u 500 award Miles
 3. De Miles worden na uw hotelverblijf bijgeschreven.

Voorwaarden

Voorwaarden voor het verzamelen van Miles

 • Leden van het Miles & More-programma ontvangen 500 Miles voor elk verblijf in een deelnemend AMERON-hotel.
 • Er worden als volgt Miles gecrediteerd voor gekwalificeerde tarieven:
  • Rack
  • Beste beschikbare tarief (BAR)
  • Consortia
 • Miles verzamelen is niet mogelijk bij groeps- of dagtarieven/-pakketten, beurstarieven, bedrijfstarieven, langetermijnappartementen, Priceline of andere veilingsites, werknemers- of reisbureautarieven en speciale tarieven voor langetermijnverblijven.
 • Ook boekingen via online portals en internetgroothandel (derde partijen) komen niet in aanmerking voor het verzamelen van Miles.
 • De Miles kunnen uitsluitend worden toegekend aan de houder van de Miles & More-servicekaart en wanneer deze zelf heeft ingecheckt in het hotel.
 • Er worden enkel Miles toegekend voor de kamer die wordt gebruikt door het lid.
 • Het AMERON Davos Swiss Mountain Resort valt niet onder dit programma.

Een nieuwe definitie van luxe

AMERON Hotels is een jong, fris en nieuw hotelmerk in het viersterrensegment,
met een duidelijke focus op de behoeften van de moderne hotelgast en met diensten die zij ook daadwerkelijk nodig hebben. Voeg daarbij een actueel en modern design, hooggemotiveerde en goed opgeleide medewerkers en een duidelijk bedrijfsconcept, en u hebt de basis van hun succes.