De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

AC Hotels Logo

THE PERFECTLY PRECISE HOTEL™. Intuïtief ontworpen, alles wat u nodig heeft - en niets wat u niet nodig heeft.

1 -M- per Amerikaanse dollar

Ontspan in de AC Lounge®

Proef de smaken van Europa 

The AC Gin Tonic

Ontbijt in de AC Kitchen

Bijzondere ruimtes

Gecureerde kunst

Bij AC Hotels is elk moment vormgegeven, verfijnd, ontworpen en overwogen om een comfortabele, elegante en ontspannen ervaring te creëren voor optimaal genieten en maximale efficiëntie. Daarbij besteden we veel aandacht aan de details en ervaringen die er echt toe doen. Flexibele, open ruimtes. Doelgericht design. Bijzondere momenten. Geen onnodige extra's. Wij besteden veel aandacht aan uw verblijf, zodat u dit niet hoeft te doen.

Van ontbijt in de AC Kitchen tot cocktails en foodsharing in de AC Lounge®, geniet van Europees geïnspireerde smaken die perfect worden samengesteld, geschonken en geserveerd. Een hotel dat met stijl en oog voor detail aan al uw wensen voldoet.

Zo verzamelt u award Miles in de AC Hotels

  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy® om in de AC Hotels Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u één Mile.

Voorwaarden voor verzamelen van Miles

  •  1 Mile per bestede Amerikaanse dollar aan in aanmerking komende uitgaven. Onder een verblijf wordt opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel verstaan, ongeacht het aantal check-ins/check-outs. De algemene voorwaarden van Marriott Bonvoy® zijn van toepassing. De volledige voorwaarden vindt u hier: MarriottBonvoy.com.
  • U moet lid zijn van Marriott Bonvoy om in de Marriott Hotels® Miles te kunnen verzamelen.
  • Meld u in enkele stappen online aan en kies “Miles & More” als voorkeur. Laat dan simpelweg elke keer bij het inchecken uw Miles & More-kaart zien. Voor elke bestede Amerikaanse dollar per verblijf ontvangt u 1 Mile.
  • Basis voor de berekening van de verzamelde Miles is de prijs van de boeking in USD op het moment van betalen. Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden van Marriott onder artikel 2.7: marriott.de/loyalty/terms