We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Nieuwe verklaring van instemming voor communicaties van Miles & More

Vernieuw uw toestemming voor het ontvangen van communicaties zodat we u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van alle voordelen van Miles & More.

Ja, ik wil informatie en aanbiedingen ontvangen in verband met mijn lidmaatschap van het Miles & More-programma en geef toestemming aan Miles & More GmbH en Deutsche Lufthansa AG om voor dit doel contact met mij op te nemen via elektronische communicatiediensten (bijv. per e-mail, SMS/MMS, messengerdiensten en telefoon) –ook op gepersonaliseerde basis– en mijn voornaamste interessegebieden te identificeren voor ontvangst van gepersonaliseerde aanbiedingen op basis van verzamelde gegevens over mij, inclusief mijn gebruik en klantengedrag (bijv. door het gebruik van cookies, webbakens en boekingsgegevens). Informatie hierover kan ik vinden in het privacybeleid.

 

Miles & More-nieuwsbrieven – Informatie over uw rekeningsaldo, vroege herinneringen over Miles vervaldatum en up-to-date programma-informatie in één oogopslag

 

Miles & More-aanbiedingen – regelmatige informatie over actuele aanbiedingen van Miles & More en diens partnerbedrijven

 

Marktonderzoek – uw meningen over Miles & More en uw interesses wanneer u Miles verzamelt en inwisselt

Daarnaast wil ik informatie en aanbiedingen ontvangen (zoals enquêtes over klanttevredenheid, gepersonaliseerde aanbiedingen en nieuwsbrieven), inclusief partnerinformatie van Deutsche Lufthansa AG, Austrian Airlines AG en SWISS International Air Lines AG. Ik ga ermee akkoord dat …

 

  • Lufthansa Group mag voor deze doeleinden via elektronische communicatiediensten (e-mail, SMS/MMS, messengerdiensten, telefoon) contact met mij opnemen (ook op individuele basis) en
  • mijn belangrijkste interesses die worden bewaard met als doel het ontvangen van gepersonaliseerde informatie en aanbiedingen op basis van de verzamelde gegevens over mij door de bedrijven die onderdeel zijn van de Lufthansa Group, inclusief mijn gebruik en consumentengedrag (zoals door het gebruik van cookies, webbakens, programmagegevens en boekingsgegevens).

 

Gedetailleerde informatie over de inhoud en de omvang van de verwerking van mijn gegevens en de inhoud van communicaties en aanbiedingen kan ik vinden in het Privacy Policy.

bovendien wil ik informatie ontvangen over speciale producten en diensten van Brussels Airlines, Croatia Airlines, LOT Polish Airlines en Luxair over nieuwe vluchtroutes, aantrekkelijke aanbiedingen met betrekking tot geselecteerde routes en producten en diensten zoals stoelinnovaties, nieuwe lounges enz.

 

Gedetailleerde informatie over de inhoud en de omvang van de verwerking van mijn gegevens en de inhoud van communicaties en aanbiedingen kan ik vinden in het Privacy Policy.

Ik kan op enig moment mijn communicatie-instellingen aanpassen in mijn klantenprofiel op www.miles-and-more.com en/of mijn toestemming in zijn geheel of gedeeltelijk intrekken en/of beperken (bijv. telefonisch via het Miles & More-servicecentrum). Daarnaast kan ik pushmeldingen verzonden naar mobiele apparaten deactiveren in de van toepassing zijnde Miles & More-app. Miles & More GmbH en Deutsche Lufthansa AG kunnen mij juridisch relevante informatie sturen over het Miles & More-programma (zoals veranderingen aan de algemene voorwaarden), ongeacht of ik mijn toestemming heb gegeven of ingetrokken.