W czym możemy Ci pomóc?

b4_avis

Wypożycz samochód w Avis i gromadź dodatkowe mile

Avis rental car at sundown

Nawet 10,000 mil z Avis

  • Nawet do 10,000 mil za wypożyczenie samochodu

  • Zarezerwuj samochód pomiędzy 1.11.2019 a 30.11.2019

  • Wypożycz samochód pomiedzy 1.11.2019 a 28.2.2020

Dokonanaj rezerwacji pomiędzy 1.11.2019 a 30.11.2019, wypożycz samochód w Avis i zgromadź nawet do 10,000 mil.

Jak to działa

  1. Dokonaj rezerwacji pomiędzy 1.11.2019 a 30.11.2019 i wypożycz samochód pomiędzy 1.11.2019 a 28.2 2020.

  2. 2000 mil premiowych za wynajem od 2 do 4 dni.
    4000 mil premiowych za wynajem od 5 do 6 dni.
    7000 mil premiowych za wynajem od 7 do 13 dni.
    9000 mil premiowych za wynajem od 14 do maksymalnie 28 dni.

  3. Wejdź na link promocji znajdujący się na http://www.miles-and-more.avis.pl/, dokonaj rezerwacji w okresie oboowiazywania promocji i zgromadź dodatkowe mile.

Warunki

  • Dotyczy wszystkich biur Avis na świecie biorących udział promocji.
  • Wynajmy dokonane pomiędzy 20 Grudnia 2019, a 2 Stycznia 2020 są wyłączone z promocji.
  • Dotyczy rezerwacji dokonanych tylko poprzez podany link promocyjny.
  • Oferta ważna w miarę dostępności.
  • Dotyczy wynajmów samochodów z grupy "compact" i wyższych w kraju wynajmu.
  • Wynajmujący w chwili wynajmu musi przedłożyć ważną kartę Miles & More.
  • Karta Miles & More musi być wystawiona na głównego wynajmującego.
  • Oferta nie może łączyć się z żadną inną ofertą Avis i / lub Miles & More.
  • W przypadku dokonania więcej niż jednej rezerwacji w Avis w ciągu doby, mile zostaną naliczone tylko za jeden wynajem.
  • Obowiązują Ogólne warunki wynajmu i rezerwacji w Avis w kraju wynajmu.
  • Oferta może ulec zmianie.
  • Mile nie mogę być przyznane za wynajem w specjalnych stawkach:
    • Stawki dla pracowników branży turystycznej.
    • Van / pojazdy użytkowe.
    • Wynajem samochodów zastępczych dla firm ubezpieczeniowych
    • Stawki Tour operatorów, brokerów oraz stawki net
    • Stawki specjalne Avis
  • Kalkulacja jest oparta na końcowej cenie wynajmu bez VAT.
  • Opłata z tytułu udziału własnego w przypadku uszkodzenia pojazdu oraz opłaty za wykroczenia zgodnie z Niemiecką ustawą administracyjną nie kwalifikują się do naliczenia mil.