De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Kan ik Miles of Points van het ene frequent flyer-programma naar het andere overdragen?

Het is niet mogelijk uw Miles, Points, Qualifying Points en HON Circle Points over te dragen naar een ander frequent flyer-programma. De Miles van uw vluchten worden immers steeds op de Miles & More rekening gecrediteerd die u of uw reisorganisatie bij de boeking van de vlucht heeft opgegeven. Vluchten kunnen bovendien slechts voor één programma worden gebruikt.

Als u een creditering van Miles, Points, Qualifying Points of HON Circle Points mist, kunt u deze te allen tijde online aanvragen.

Naar Miles creditering met terugwerkende kracht